ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πώς θα λειτουργήσουν την Μεγάλη Εβδομάδα

Από σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου ξεκινά επισήμως το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα με τις επιχειρήσεις να λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο στην Αθήνα από τις 09:00 – 21:00 δίνοντας τη δυνατότητα σε νονούς να πάρουν τα δώρα για τα βαφτιστήρια τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου, τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοιχτά, από τις 11:00 μέχρι στις 16:00 στην Αθήνα με τους καταναλωτές να έχουν μία έξτρα μέρα για ψώνια.

Η αγορά λειτουργεί ήδη εφαρμόζοντας το πασχαλινό ωράριο όπως το έχουν προτείνει οι εμπορικοί σύλλογοι αν και όπως αναφέρουν οι έμποροι αναμένουν να πάρουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα να εισπράξουν το δώρο του Πάσχα για να αυξηθεί η αγοραστική κίνηση.

Μετά τη μεγάλη Εβδομάδα θα έχουμε τρεις μέρες με κλειστά μαγαζιά (Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα του Πάσχα και Τρίτη, λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το 37ο τουρνουά Σκακιστικής Ακαδημίας Κορίνθου

AGGELOS DRITSAS

Κλοπές και ναρκωτικά κυριαρχούν στο αστυνομικό δελτίο της Περ. Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ομάδα Γυναικών Άργους: Ανυποχώρητα στο πλευρό του λαού και των γυναικών της Παλαιστίνης

AGGELOS DRITSAS

Η χθεσινή “Βραδιά των Άσσων 2023”

AGGELOS DRITSAS

Σε ποια σημεία και ποιες ώρες θα γίνονται rapid tests στην Αργολίδα από 30/10 έως 3/11

AGGELOS DRITSAS

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο πρόσωπο ενός άλλου Πέτρου, γόνου της Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Δέκα Έλληνες στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιωάννης Καποδίστριας πλέον δεν ανήκει στην συλλογή μου αλλά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους ” Καποδιστριακό “.

AGGELOS DRITSAS

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 21 & 22 Οκτωβρίου στον ιστορικό δρόμο της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Συντήρηση μηχανισμών Χλωριωσης Αχλαδοκαμπος

AGGELOS DRITSAS

Ντίνα Καραγιάννη

AGGELOS DRITSAS

Ο Απολλώνειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων

AGGELOS DRITSAS