ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα νέα τους καθήκοντα ανέλαβαν τα κυβερνητικά στελέχη μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό – «Δεν έχει άλλο ανασχηματισμό» είπε ο κ. Μητσοτάκης

Τα νέα τους καθήκοντα ανέλαβαν κυβερνητικά στελέχη στα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εργασίας, μετά τις ανακοινώσεις που έκανε χθες ο Παύλος Μαρινάκης για τον στοχευμένο ανασχηματισμό με επίκεντρο τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια. 

Η ορκωμοσία έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαρόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού  Κυριακού Μητσοτάκη, χοροστατουντος του αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Ιωάννη Καραμούζη. 

Αμέσως μετά τον θρησκευτικό όρκο, τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου υπέγραψαν το πρωτόκολλο διορισμού τους και χαιρέτισαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία των οποίων έγινε η τελετή. 
Το ιδιαίτερα αυστηρό το πρωτόκολλο με το ωράριο στην Προεδρία τήρησαν άπαντες ευλαβικά, πλην ενός. Έτσι και τη μέρα της ορκωμοσίας των νέων υπουργών όλοι ήταν τουλάχιστον πέντε λεπτά νωρίτερα στις θέσεις τους. Με εξαίρεση, τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος καθυστέρησε ελάχιστα λεπτά.

«Δεν έχει άλλο ανασχηματισμό»

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο νέου ανασχηματισμού, ο κ. Μητσοτάκης είπε με χιούμορ: «Δεν έχει άλλο, αυτό ήταν το χάσατε». «Δεν έχει δεύτερο μέρος;» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, με τον ίδιο να απαντά ότι μόνον εφόσον πάει στο βουνό. Όταν επέμειναν για το εάν το Νταβός λογίζεται για βουνό, διευκρίνισε ότι δεν αναφέρεται στο εξωτερικό. «Όχι, το εξωτερικό δεν μετράει, μόνο τα εντός», είπε.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. «Μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα», είπε.

mitsotakis_mixailidou1
mitsotakis_litrivi
mitsotakis_xrysoxoidis1
mitsotakis_adonis1
mitsotakis_manolidou
okwmosia__2_
Η νέα υφυπουργός Παιδείας Ιωάννα Λυτρίβη
okwmosia__3_
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
okwmosia__5_
Ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με την οικογένειά του
okwmosia__4_
Ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
okwmosia__6_
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη συνεργάτιδά του Κύρα Κάπη
okwmosia__7_
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συνεργάτιδά του Κύρα Κάπη
okwmosia__1_
Η νέα υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιστρέφει (για πέμπτη φορά) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του Γιάννη Οικονόμου με υφυπουργό τον Ανδρέα Νικολακόπουλο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετακινήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, ενώ η Δόμνα Μιχαηλίδου αναβαθμίστηκε ως υπουργός Εργασίας. Υφυπουργός Παιδείας ορκίστηκε η Ιωάννα Λυτρίβη και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

orkwmosia__4_
orkwmosia__5_
orkwmosia__6_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Γηροκομείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Βαγγέλης Λαμπρόπουλος :Eίχα την τεράστια τιμή να βραβευτώ ,στα πλαίσια επιστημονικής ημερίδας της Ένωσης ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων

AGGELOS DRITSAS

18 θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιου

AGGELOS DRITSAS

Νέο εφημεριακό καθεστώς για τα δυο Νοσοκομεία της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια πολλά, φωτεινά και δημιουργικά για την Ερμιονίδα μας και τους Ανθρώπους της!

AGGELOS DRITSAS

Από τις 03 Φεβρουαρίου 2025 κατά την έκδοση και εκτέλεση γνωματεύσεων ΕΚΠΥ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Δεν έπεισε τον εισαγγελέα – Προφυλακιστέος ο 34χρονος που χτύπησε άγρια την σύζυγό του

AGGELOS DRITSAS

Η κωμωδία του Γ. Καπουτζίδη ” Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Καντρίλιες και Αποκριάτικα τραγούδια στον Άγιο Πέτρο Άργους από την χορωδία Σύλλογου Τελεσσιλλα ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

BINTEO : Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας & Φίλων του Ποντιακού Ελληνισμού «Παναγία Σουμελά» 25-3-2025

AGGELOS DRITSAS

¨Η Φοίβη και η Ρόζα στο πρώτο τους ταξίδι¨

AGGELOS DRITSAS