ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η χθεσινή εκδήλωση της “Αλλαγής Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος” ήταν μεγαλειώδης.

Μέσα στην κεντρική πλατεία του φωτισμένου Άργους διέκρινε και ο τελευταίος πολίτης πως η πόλη εξακολουθεί και αγαπά τον δήμαρχό της τον Δημήτρη  Καμπόσο.Τον δήμαρχο που σφράγισε μια εποχή αναγέννησης για εκείνην.

Και το Άργος αγαπάει τον δήμαρχό του, όχι γιατί έκανε μόνο έργα σπουδαία τα οποία ο λαός ενέκρινε μέσα από τις τεράστιες εκλογικές του νίκες αλλά κυρίως για την σχέση που έχει ο ίδιος με το λαό του.

Γιατί ο Καμπόσος μίλησε στην καρδιά.

Από τότε που ξεκίνησε μέχρι σήμερα. Μια πορεία που περπατήθηκε  με βάση το όραμα και τον σκοπό να βγάλει μια πόλη  βουτηγμένη από την αφάνεια . Mέσα σε μια 10ετία κατόρθωσε να την κάνει να ανθίσει.

Ακόμα και αυτοί που στέκονταν πάντα απέναντι από τον Δημήτρη Καμπόσο, παραδέχονται, δυστυχώς σε κλειστές πόρτες τρέμοντας μην τους ακούσουν να παραδέχονται, πως η ιστορία του Αργους θα τον εντάξει στους πιο σημαντικές προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ και αναμόρφωσαν τόπο και κοινωνία.

Το ίδιο συμβαίνει και στον υπόλοιπο τεράστιο δήμο Άργους Μυκηνών.

Δεν είναι τυχαίο πως στην Πελοπόννησο, στην υπόλοιπη Αργολίδα, σε όμορους νομούς, στην Ελλάδα ο δήμαρχος του Άργους έχει την φήμη ενός πολύ σπουδαίου δημάρχου.


Η χθεσινή εκδήλωση ήταν μεγαλειώδης γιατί απάντησε ο ίδιος ο λαός με τον δικό του τρόπο στην λυσσαλέα επίθεση κάποιων να χάσει το Άργος τον ηγέτη του πριν ολοκληρώσει το πραγματικό του όραμα, που είναι η οικονομική ανάπτυξη και ευημερία.

Ο Καμπόσος έβαλε τα θεμέλια μιας ευρωπαικής πόλης μέσα στην κρίση, έφτιαξε υποδομές και οφείλει εκείνος να την οδηγήσει στην εποχή της εξόδου μας από την κρίση σε ασφαλείς δρόμους ανάπτυξης .

Πειράματα δεν χωράνε. Αστοχίες δεν επιτρέπονται. Πόσο μάλλον όταν αυτές βγάζουν καιροσκόπους και ανύπαρκτους πρωταγωνιστές.

Το Άργος κατόρθωσε από τα σπλάχνα του να γεννήσει έναν μεγάλο δήμαρχο.

Και να σέβεται αυτό το χαμόγελο της μοίρας του και την επιλογή του.
Ο λαός αυτά είπε χθες βράδυ. Έγινε τείχος προστασίας .Έγινε ένστικτο αυτοσυντήρησης .
Ο Καμπόσος βαθιά συγκινημένος αυτό το κατάλαβε. Πως αυτή η βαθιά σχέση που καλλιεργήθηκε με ειλικρίνεια, ελπίδα, δουλειά και αγάπη για τον τόπο, όσοι τόνοι λάσπης και αν προσπαθήσουν να την διαταράξουν ξεπηδά και συνταράσσει.
Ήταν μια πρόβα νίκης. Ήταν η παράσταση νίκης στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος του 2023.
Με τον Δημήτρη Καμπόσο να χαμογελά στο λαό του και να του λέει για μια ακόμα φορά” ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συναυλία της Μπάντας Λιμενικού Σώματος – ΕΛ.Ακτοφυλακής ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η γιορτή του κλήδονα στο Πορτοχέλι

AGGELOS DRITSAS

Οι σπουδαστές – διασώστες, εκπαιδεύτριες και εκπαιδευτές από τη Σ.Α.Ε.Κ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Κορωνοϊός: Αύξηση στην θετικότητα των rapid tests – Πόσοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα περισυλλογής ογκωδών αντικειμένων στο Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης και ιστορικής ευθύνης, στεκόμαστε σήμερα εδώ

AGGELOS DRITSAS

Φιλικό του Παναργειακού με τον Παναθηναϊκό Β΄ στο ΔΑΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου 

AGGELOS DRITSAS

Το γάντι που σήκωσε ο Κασσελάκης, οι διαδικασίες και η αναζήτηση υποψηφιότητας που θα πάει μαζί του στις εκλογές

AGGELOS DRITSAS

Α. Πουλάς: Προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών από την αναστολή λειτουργίας καταστημάτων των ΕΛΤΑ

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Επιτέλους Κρατικές και Δημοτικές υποδομές

AGGELOS DRITSAS

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον ο ανελκυστήρας στο Λύκειο Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS