ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ερμιονίδας τιμά τη μνήμη του Κρανιδιώτη Αρχιμανδρίτη και οπλαρχηγού της Ελληνικής παλιγγενεσίας, Αρσενίου Κρέστα.

🔹Στα πλαίσια των εκδηλώσεων οι μαθήτριες και οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Κρανιδίου επισκέφτηκαν το κτήριο του Ιστορικού Λαογράφου Κέντρου Κρανιδίου και συμμετείχαν με πολύ ενδιαφέρον στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Κρανίδι, Ιστορία, Πολιτισμός» που διοργάνωσαν οι εθελόντριες του κέντρου μας.

🔹 Μέσα από εκθέματα και συλλογές, το Λαογραφικό Μουσείο του Δήμου μας αφηγείται τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τις αξίες των προγόνων μας.

🔹Ένας άξιος και σπουδαίος πρόγονος μας ήταν και ο Παπαρσένης Κρέστας, ο οποίος έδωσε σκληρές μάχες στον αγώνα για την ελευθερία και υπήρξε μια φλογερή προσωπικότητα της εκκλησίας και ένας ατρόμητος πολεμιστής και ιδεολόγος.

🔹 Ως Δημοτική Αρχή θεωρούμε καθήκον μας να καλλιεργούμε την ιστορική συνείδηση στις νεότερες γενιές μας!

Οι ρίζες μας είναι αυτές που μας οδηγούν σε ένα δημιουργικό μέλλον!

👏 Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις Εθελόντριες του Ιστορικού Λαογραφικού Κέντρου Κρανιδίου που συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης της τοπικής κοινωνίας μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου Προωθεί την Ισότιμη και Σύγχρονη Εκπαίδευση με Νέα Πρόσκληση 7.000.000 Ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Ένα τραγούδι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού ανήμερα των γενεθλίων του

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού: Να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Σε πανικό η δημοτική αρχή Ορφανού!!!

AGGELOS DRITSAS

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ – ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ !

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το εσπερινό ΕΠΑΛ Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Συναισθηματικά Φορτισμένη Φωτογραφεία 1958 Ιδρυτής ο Πατέρας μου . ΓεώργαςΔημήτριος

AGGELOS DRITSAS

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με απόφασή της το 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Αύριο Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. στους Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση είχαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός με το Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Βασίλειο Πολύδωρα και την Αντιδήμαρχο Σοφία Ξύδη.

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Δικαιώθηκα σε όλα…

AGGELOS DRITSAS

Αύξηση 31,36% στις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών τον Ιανουάριο 2024

AGGELOS DRITSAS