ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ερμιονίδας υπέβαλλε προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,6 ολοκληρωμένες προτάσεις χρηματοδότησης συνολικού ύψους 3.000.000,00€ στα πλαίσια του Προγράμματος Π3-73-1.2 «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» για την αποκατάσταση της Αγροτικής Οδοποιίας, η οποία περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας με στόχο την ευκολότερη, την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων.

Η πρόταση περιλαμβάνει έξι διαφορετικούς φακέλους, με το ύψος της αιτούμενης χρηματοδότησης του κάθε φακέλου να ανέρχεται στις 500.000,00€, που είναι το μέγιστο ποσό με το οποίο δύναται να χρηματοδοτηθεί από το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο κάθε φάκελος.

Υποβλήθηκαν συνολικά έξι διαφορετικοί φάκελοι, προκειμένου έτσι να καλυφθεί το συνολικό ποσό των 3.000.000,00€, που είναι το ανώτερο ποσό με το οποίο μπορεί να χρηματοδοτηθεί συνολικά ο Δήμος Ερμιονίδας από το εν λόγω χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ειδικότερα, οι έξι (6) φάκελοι που υποβλήθηκαν:

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις περιοχές οδός πλησίον Ψυχογιού, οδός πλησίον Τζιέρη, οδός από τον Άγιο Αθανάσιο στο Λουτρό και οδός από θέση «ΠΡΟ» έως θέση ¨ΜΑΛΑΒΙΑ» στον Δήμο Ερμιονίδας.

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις περιοχές ΚΑΨΟΣΠΙΤΙ, ΚΑΤΑΦΥΚΙ έως ΠΟΡΤΙΖΕΣ και ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ στον Δήμο Ερμιονίδας.

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις ΛΑΚΚΕΣ και στα ΜΠΟΥΡΙΚΕΪΚΑ στον Δήμο Ερμιονίδας.

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις περιοχές ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΑΙΪΚΑ, ΚΑΡΑΣΑΚΟΥΖΑ – ΡΟΥΣΕΣ, ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ προς ΛΟΥΤΡΟ & ΠΟΡΤΕΣ και ΠΡΑΧΑΛΕΪΚΑ στον Δήμο Ερμιονίδας.

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις περιοχές από τον υποσταθμό Δ.Ε.Η. ΠΕΛΕΗΣ προς ΜΑΛΑΒΡΙΑ και δρόμους στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ – ΣΚΑΛΕΖΑ στον Δήμο Ερμιονίδας,

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στο ΚΡΑΝΙΔΙ και στη ΘΕΡΜΗΣΙΑ στον Δήμο Ερμιονίδας.

Ο κάθε φάκελος περιλαμβάνει ολοκληρωμένη και εγκεκριμένη Μελέτη του έργου, στην οποία υπάρχουν οι τεχνικές περιγραφές των αγροτικών οδών, αναλυτικοί προϋπολογισμοί και τιμολόγια δημοπράτησης, τοπογραφικά, υψομετρικά, μηκοτομές, διατομές, χωματισμοί, οριζοντιογραφίες, παραρτήματα για χρήσεις εκμετάλλευσης γης, κτηματολογικοί χάρτες, δηλώσεις δασικών χαρτών κ.λπ.

Επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που θα εγκριθούν οι αιτήσεις στήριξης του Δήμου Ερμιονίδας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θα ακολουθήσει άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης των έργων.

✅Η Δημοτική Αρχή αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο για την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Δήμαινας, τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, αποτίοντας φόρο τιμής στους ήρωες του 1821.

AGGELOS DRITSAS

Τι είπαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για τους αγρότες

AGGELOS DRITSAS

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στο Ναύπλιο για την ¨4η Λευκή Νύχτα”

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ξεκίνησε η δίκη για το “Ταμείο Μολυβιάτη” με 47 κατηγορούμενους και 174 μάρτυρες

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός 20χρονος ναυαγοσώστης μετά από ξυλοδαρμό

AGGELOS DRITSAS

Φιάσκο με το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ημέρα Καριέρας από το Amanzoe στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

«Αυτός, o Άλλος και το Παντελόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη έρχεται στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο αγιασμός στο κολυμβητήριο του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Tιμητική εκδήλωση βράβευσης των μαθητών εις μνήμην Χρήστου Τσακαλιάρη

AGGELOS DRITSAS