ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στον 1ο «Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου», τον οποίο διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής οι μαθητές μέχρι της 25 Ιουνίου 2024 καλούνται να επιστρέψουν πλαστικά, μεταλλικά και γυάλινα υλικά στα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης που λειτουργούν, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην προώθηση της ανακύκλωσης στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας μας.

Κάθε φορά που οι μαθητές επιστρέφουν για ανακύκλωση ένα τεμάχιο, εκτυπώνεται αυτόματα κουπόνι συμμετοχής του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης. Τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια, μέχρι της λήξης του Μεγάλου Διαγωνισμού, θα κερδίσουν μεγάλα δώρα-έπαθλα, ως αναγνώριση της διάκρισης των μαθητών των πρωτευόντων σχολικών τμημάτων στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ναυπλιέων, έχει παραχωρήσει μια αίθουσα στην υπηρεσία καθαριότητας, στην οδό 25ης Μαρτίου ώστε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 από τις από 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ.,να γίνει η παράδοση των κουπονιών συμμετοχής από τους μαθητές, τους γονείς ή και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας. Η υπάλληλος στην οποία θα παραδώσουν τα κουπόνια συμμετοχής είναι η Ιωάννα Σακελλαροπούλου.

Για τη συμμετοχή του δήμου στη δράση η αρμόδια αντιδήμαρχος Ντίνα Καραγιάννη τόνισε ότι: «Με χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση συνεργασίας του ΦΟΣΔΑ και είμαστε έτοιμοι ώστε την Τρίτη να αποδεχθούμε τα σχολεία του δήμου μας που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Πάντα μας εμπνέουν ενέργειες για το περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία και την τοπική κοινωνία. Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην καλλιέργεια υπεύθυνων συμπεριφορών ως προς τη διαχείριση απορριμμάτων στο σχολικό και στο ευρύτερο περιβάλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΠΑΝΕΙΚΑ ΑΡΓΟΥΣ :  ΙΧ συγκρούστηκε με αγριογούρουνο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου το διήμερο 2-3 Νοεμβρίου 2024

AGGELOS DRITSAS

O Δήμος Άργους-Μυκηνών διοργανώνει μια ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ναυπλίου ΓΕΦΥΡΕΣ

AGGELOS DRITSAS

Προετοιμασία στο Ναύπλιο για τον Γυμναστικό Σύλλογο Γλυφάδας

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Την Τρίτη 3/10 θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Σπάρτη

AGGELOS DRITSAS

1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου: «Να κάνουμε την Ψυχική Υγεία Παγκόσμια Προτεραιότητα για Όλους»

AGGELOS DRITSAS

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Αλαλούμ με τις επιδοτήσεις σε 1,2 εκατομμύρια επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Χωρίς νερό για δυο ημέρες λόγω διακοπής ρεύματος το Ανυφί και το Ηραίο

AGGELOS DRITSAS

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αργολίδα και για την Πέμπτη 24 Αυγούστου

AGGELOS DRITSAS

“Αλλαγη Πορείας”: Ανακοίνωση για την παραίτηση του Αντιδήμαρχου Γιώργου Σαρρή

AGGELOS DRITSAS

Τουρισμός για Όλους: Δικαιούχοι και κριτήρια για τα voucher διακοπών

AGGELOS DRITSAS