ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της εγγονής του – Ξεκίνησε το 2017

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε ηλικιωμένο άνδρα στο Κερατσίνι, καθώς φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη εγγονή του.

Πρόκειται για έναν 78χρονο ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε συστηματικά το κοριτσάκι, από το 2017., όταν εκείνο ήταν εννέα ετών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηλικιωμένο χθες Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (2-2-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει το διαβιβαστικό της αστυνομίας, “…εξανάγκαζες την ανήλικη, γεννηθείσα την 13.04.2008 εγγονή σου σε ανοχή γενετήσιων πράξεων. Ειδικότερα, εντός της οικίας σου στην οδό… στο Κερατσίνι, επωφελούμενος το γεγονός ότι ήσουν μόνος με την ανωτέρω ανήλικη εγγονή σου… εξανάγκαζες των ανωτέρω εγγονή σου σε ανοχή γενετήσιων πράξεων”.

Είναι δε απόλυτα σοκαριστικό ότι ο εφιάλτης του κοριτσιού ξεκίνησε όταν ήταν εννέα ετών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 Γιάννης Γεωργόπουλος:Παρευρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κρανιδίου και της Χορευτικής Ομάδας .

AGGELOS DRITSAS

Δόξα τω Θεώ!!!!! Εκκλησιασμός στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων στους Μύλους!

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων της Αργολίδας για Πρωταθλήματα Κ14 και Κ16

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : ΟΧΙ σκουπίδια εκτός κάδων ή από πάνω τους!

AGGELOS DRITSAS

Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2025 – Η απόλυτη καρναβαλική γιορτή ΒΙΝΤΕΟ 1 +1

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη 33χρονου ΡΟΜΑ στο Άργος που πυροβολούσε παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Μεσσήνη

AGGELOS DRITSAS

ΤΟΛΟ : Κακοτεχνίες στα έργα, το “πικρό ποτήρι” των κατασκευών …

AGGELOS DRITSAS

Ξεχωριστή μέρα η χθεσινή για το Γηροκομείο Ναυπλίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Μυστήριο με τα παιδιά των «παλαιοχριστιανών» – Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα

AGGELOS DRITSAS

Άφαντος παραμένει ο 37χρονος Αλβανός πιστολέρο – Τι ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.

AGGELOS DRITSAS

Αυτός είναι ο 32χρονος που βίαζε τη 18χρονη ανιψιά του και τον σκότωσε ο πατέρας της

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα ξαναγεννήθηκε μετά από 32 χρόνια η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.

AGGELOS DRITSAS