ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος διορίζει τον Σπυρίδωνα Στείρη του Χρήστου, υπάλληλο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , κλάδου Π.Ε. ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, βαθμού Α, ως Μετακλητό Γενικό Γραμματέα του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

 Ο χρόνος υπηρεσίας του που θα διανυθεί στην εν λόγω θέση, λογίζεται για όλες τις συνέπειες, ως πραγματική υπηρεσία στην οργανική του θέση. Σε περίπτωση δε αποχώρησής του από την παραπάνω θέση , επανέρχεται αυτοδικαίως στην θέση που κατείχε πριν τον διορισμό του. 

Οι αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα περιγράφονται αναλυτικά στο άρθρο 3 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας [ Ο.Ε.Υ] του Δήμου και στις διατάξεις του άρθρου 161 του Ν.3584/2007. 

Ο Δήμαρχος μπορεί με απόφαση του να αναθέτει στον Γενικό Γραμματέα την υπογραφή με εντολή του εγγράφων και πιστοποιητικών, πλην χρηματικών ενταλμάτων. 

Οι αποδοχές του θα βαρύνουν τον ΚΑ 00.6031.001 και οι ασφαλιστικές εισφορές του οι οποίες θα είναι σύμφωνα με την ιδιότητά του ως δημοσίου υπαλλήλου και θα αποδίδονται στα ταμεία ασφάλισής του θα βαρύνουν τον ΚΑ 00.6053.001 του προϋπολογισμού του Δήμου μας, οικονομικού έτους 2024. 

Ο ανωτέρω θα διατηρεί το ασφαλιστικό καθεστώς του δημοσίου. 

Ο Γενικός Γραμματέας απολύεται με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

Επίσης παύει να ασκεί τα καθήκοντα του Σελίδα 3 από 3 και απολύεται αυτοδικαίως όταν ο Δήμαρχος απολέσει την ιδιότητα του για οποιονδήποτε λόγο. Η παρούσα απόφαση ισχύει από την υπογραφή της, για όλες τις συνέπειες. 

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών

 Ιωάννης Δ. Μαλτέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το φετινό Αναπλιώτικο Καρναβάλι, αναγεννημένο με Βενετσιάνικα δρώμενα .

AGGELOS DRITSAS

Έγκλημα : Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του

AGGELOS DRITSAS

Σάμινθος Πολιτιστικός Σύλλογος: 3η γιορτή Πρωτομαγιάς με ολοήμερο υπαίθριο γλέντι στις Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS

Συναισθηματικά Φορτισμένη Φωτογραφεία 1958 Ιδρυτής ο Πατέρας μου . ΓεώργαςΔημήτριος

AGGELOS DRITSAS

Ημέρα Καριέρας από το Amanzoe στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Αυθεντικές Αργειακές καντρίλιες

AGGELOS DRITSAS

Ο δάσκαλος έφτασε μια ανάσα από τις 100.000 ευρώ!

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου:Μείωση της αγοραστικής δύναμης του κάθε Έλληνα μισθωτού κατά 35% τα τελευταία 18 χρόνια

AGGELOS DRITSAS

Γ΄Εθνική: Ισοπαλία της Ερμιονίδας στη Ρόδο επί του Ιαλυσού

AGGELOS DRITSAS

Ελεύθεροι οι ανήλικοι που συνελήφθησαν στο Ναύπλιο για οπαδική βία

AGGELOS DRITSAS

Γυμνάσια από Άργος και Ναύπλιο θα επισκεφθούν τη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

AGGELOS DRITSAS