ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Όμιλος Αργολίδας για την UNESCO και ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, στο πλαίσιο του εορτασμού του έτους για την Ειρήνη 2024

Ο Όμιλος Αργολίδας για την UNESCO και ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, στο πλαίσιο του εορτασμού του έτους για την Ειρήνη 2024, πραγματοποίησε εκδήλωση μνήμης για τα 50 χρόνια από την Τουρκική Εισβολή και Κατοχή στην Κύπρο.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο για τα θύματα της τουρκικής εισβολής.

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Αργολίδας Ταγματάρχης Σπυρόπουλος Μενέλαος, ο Πλωτάρχης Κωνσταντόπουλος Νικόλαος, ως εκπρόσωπος της Λιμενικής Αρχής, ο επί τιμή Πρέσβης της Νέας Ζηλανδίας κ. Αναστάσιος Βαρελάς, ο επί τιμή Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Περικλής Νεάρχος, ο εκπρόσωπος του Κύπριου Πρέσβη στην Αθήνα κ. Άδωνη Ταλιαδώρο, η Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδας Ομίλων και Κέντρων για την UNESCO και Πρόεδρος UNESCO Αργολίδας κ. Μαίρη Μαρούλη – Ζηλεμένου.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης με φωτογραφικό υλικό από την Εισβολή και Κατοχή στην Κύπρο, στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’, μια ευγενική παραχώρηση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με μουσικό πρόγραμμα από την Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Σταύρου Μπερή.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει ότι η φωτογραφική έκθεση θα είναι ανοιχτή για τους πολίτες, ύστερα από επικοινωνία με το γραφείο Δημάρχου, για να την επισκεφθούν τα σχολεία της περιοχής.

☎️27513 – 60057

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στο Κουτσοπόδι Άργους ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με bazzar και με πολλές εκπλήξεις

AGGELOS DRITSAS

Η επένδυση στην Πολιτική Προστασία είναι μονόδρομος -Θα διαθέσουμε πάνω από 2,1 δισ. ευρώ για υποδομές

AGGELOS DRITSAS

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τη συνέχιση λειτουργίας των ΕΛΤΑ Ερμιόνης και Τολού

AGGELOS DRITSAS

5η Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο συνέντευξη τύπου

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Αυτή είναι η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης

AGGELOS DRITSAS

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΣΟΦΙΚΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Πλινθόκτιστη κατοικία με μερική κατάρρευση στο Άργος, Τριπόλεως 15

AGGELOS DRITSAS

Από τις 20 Αυγούστου αρχίζει η κυνηγετική περίοδος

AGGELOS DRITSAS

Εφορία: Τα μυστικά για τους φόρους κληρονομιάς [πίνακες]

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1

AGGELOS DRITSAS

Ιδιοκτήτης εταιρείας συλλογής απορριμμάτων έκαψε τα απορριμματοφόρα του Δ. Μαλεβιζίου 

AGGELOS DRITSAS