ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε ηλικία 79 ετών

Θλίψη προκαλεί στον δημοσιογραφικό κόσμο ο θάνατος του Κώστα Χαρδαβέλλα, σε ηλικία 79 ετών.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας εργάστηκε για πολλά χρόνια στον έντυπο Τύπο αλλά και στην τηλεόραση όπου μεταξύ άλλων παρουσίαζε την ιστορική εκπομπή «Οι Ρεπόρτερς» στην ΕΡΤ τη δεκαετία του ’80 μαζί με τον Γιώργο Λιάνη και τον Γιάννη Δημαρά.

Η ανάρτηση της συζύγου του

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον αποχαιρέτισε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου.

Ειδικότερα, σημειώνει:

«Έφυγες όπως έζησες: Νικητής!

Ξεκουράσου τώρα, κοντά στους ανθρώπους που η ζωή σού στέρησε όταν ήσουν μωρό και πάντα αποζητούσες, τη μαμά Καλυψώ και τον μπαμπά Κωνσταντίνο.

Εις το επανιδείν Γίγαντά μου “…και στην επόμενη ζωή, απ’ την αρχή”».Ποιος ήταν ο Κώστας Χαρδαβέλλας

Tο «ταξίδι» του στον μαγικό κόσμο της Δημοσιογραφίας ξεκίνησε σε ηλικία 18 ετών. Πάντα ρεπόρτερ.

Εργάστηκε για τις εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», «ΤΑ ΝΕΑ» και τη «REALNEWS».

Σαράντα χρόνια στην τηλεόραση. Κάπου 1700 εκπομπές, περισσότερες από 5000 ώρες στον «τηλεοπτικό αέρα». Από το 1977 στην ΕΡΤ με την εκπομπή «Πρόσκληση στο στούντιο», μετά στους θρυλικούς «Ρεπόρτερς» με Γ.Δημαρά και Γ. Λιάνη κι ύστερα τηλεοπτικός πρωταθλητισμός σε MEGA, ΣΚΑΪ, STAR, ANT-1, ΝΕΤ, ALTER, EPSILON. Αξέχαστες ραδιοφωνικές ώρες στον ΣΚΑΪ 100.3, στον Real 97.8 και στον Alpha 989. Δημιουργός της διαδικτυακής εφημερίδας Newsbomb.gr από την οποία αποχώρησε όταν αυτή κατέκτησε την πρώτη θέση της επισκεψιμότητας.

Συγγραφέας δύο βιβλίων, «Το έπος του Πολυτεχνείου»- Εκδόσεις Χρυσ. Παπαχρυσάνθου και «Όσα δεν είπα και δεν έγραψα»-Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί. Το 12 Γυναίκες είναι το πρώτο του μυθιστόρημα σε συνεργασία με τον γυιό του Κωνσταντίνο, από τις Εκδόσεις Ωκεανός.

Ο Κωνσταντίνος Κ. Χαρδαβέλλας σπούδασε Διαιτολογία- Διατροφολογία στο King’s College London. Είναι κάτοχος PG στην Ψυχολογία από το University of Liverpοol και MSc στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Διέθετε Coaching Certificate από το ΕΚΠΑ. Ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει γράψει το βιβλίο «Κώστας Χαρδαβέλλας- Το ζεϊμπέκικο του νικητή» (Εκδόσεις Πατάκη, 2016). Το 12 Γυναίκες είναι το πρώτο του μυθιστόρημα σε συνεργασία με τον πατέρα του Κώστα Χαρδαβέλλα, από τις Εκδόσεις Ωκεανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου

AGGELOS DRITSAS

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δείτε πού ψηφίζετε – Τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

AGGELOS DRITSAS

Νίκη για τα κορίτσια του Φείδωνα επί της Δόξας Ζακύνθου

AGGELOS DRITSAS

Η εκδήλωση “Πενήντα Χρόνια Δημοκρατία” στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Δηλώσεις Μητροπολίτη Αργολίδος ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Με Νάντια Γιαννακοπούλου τελικά η κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Μορφωτικός κ Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοπροόδων Νέου Ροεινού – Αγία Μαρίνα

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή τραγωδία σε τροχαίο : Νεκροί παππούς, γιαγιά και εγγόνια

AGGELOS DRITSAS

Καιρός – Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Ερχονται καταιγίδες την Κυριακή

AGGELOS DRITSAS

Ορκίζεται η νέα Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS