ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, έφυγε από τη ζωή…

Μιλώντας στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε ξεσπάσει σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του και την ταλαιπωρία της οικογένειας μέσα στο νοσοκομείο.

Ήταν μάλιστα αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Εξήγησε πως ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές».

«Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα»…Το πρωί της Πέμπτης (25/4/24) έγινε γνωστό, ότι ο άνθρωπος τελικά έφυγε από τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Πωλείται επιχείρηση εστίασης στην παραλία του Τολού

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται από τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης τοπικών φθορών των δημοτικών οδών

AGGELOS DRITSAS

“Το συναξάρι της Αργυρώς της λεπρής”: Ομιλία στο Κιβέρι Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Τ.ΛΑΜΠΡΟΥ: ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Η Acer ανακοίνωσε το νέο high end compact gaming PC Predator Orion X

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του ΣΔΥ Αργολίδας στην 2η φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου.

AGGELOS DRITSAS

ΕΛΣΑΠ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

ο Γραμματέας και υποψ. ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος θα επισκεφθεί την Αργολίδα 

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγή ώρας για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κυρός Αναστάσιος

AGGELOS DRITSAS