ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πέθανε στα 38 της χρόνια η Μαρία Αθανασοπούλου – Είχε διασωθεί από τον σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα

Ήταν μόλις 10 ημερών όταν έγινε ο μεγάλος σεισμός της Καλαμάτας στις 13 Σεπτεμβρίου 1986. Ανασύρθηκε ζωντανή μετά από 26 ώρες κάτω από τα ερείπια του σπιτιού της που είχε ισοπεδωθεί. Και τώρα, στα 38 της χρόνια, πέθανε ξαφνικά, ενώ ήταν τριών μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Ο λόγος για την Μαρία Αθανασοπούλου, που πέθανε στις 5 Απριλίου στο σπίτι της, προκαλώντας πένθος στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με το Star, η γυναίκα βρισκόταν με το παιδί της στο σπίτι της, όταν υπέστη βαρύ επιληπτικό επεισόδιο με ακαμψία. Όμως δεν κατάφερε να συνέλθει ποτέ.

Ζωντανή αλλά με προβλήματα υγείας

Η Μαρία Αθανασοπούλου είχε γίνει γνωστή σε όλη τη χώρα το 1986, όταν η ίδια δεν καταλάβαινε τίποτα, μετά τον σεισμό των 6 Ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή της Καλαμάτας.

Οι διασώστες την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ η ίδια έφερε μεγάλο τραύμα στον αυχένα από σίδερο. Αν και κατάφερε να ζήσει, σε όλη της τη ζωή αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ήμουν στην κούνια μου. Αυτό που με έσωσε ήταν το σίδερο από την κουνουπιέρα, το οποίο, όμως, μπήκε στον αυχένα μου. Με είχαν για νεκρή, οι γονείς μου το έμαθαν από τις ειδήσεις ότι είμαι ζωντανή», είχε πει στο Star το 2023, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με μεγάλη επιτυχία το χριστουγεννιάτικο bazaar στο Κουτσοπόδι Άργους

AGGELOS DRITSAS

Δ.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Ο πρώτος δήμος απο την αργολίδα που εντάχθηκε στο σχετικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της πυροπροστασίας

AGGELOS DRITSAS

48χρονος συνελήφθη σε χωριό του Άργους με ηρωίνη

AGGELOS DRITSAS

Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή στη Σπάρτη

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου : Θέλουμε Ουσιαστική Ανακύκλωση

AGGELOS DRITSAS

Σύσκεψη σήμερα στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. στην Αθήνα.

AGGELOS DRITSAS

Τράπεζες: Tι αλλάζει στις μεταφορές χρημάτων – Τι θα ισχύσει

AGGELOS DRITSAS

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου είναι η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, από το 1961

AGGELOS DRITSAS

Καλλιεργούσε 6 δενδρύλλια κάνναβης 52χρονος σε χωριό του Άργους

AGGELOS DRITSAS

“Γαϊτανάκι 2024”: Λίγη αποκριά ακόμη… από τη Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

“Hot” προορισμός το Ναύπλιο για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Παράταση στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

AGGELOS DRITSAS