ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Παρεμβάσεις για την επισκευή των βλαβών στο δημοτικό οδικό δίκτυο βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Ερμιονίδας με έσοδα από ΣΑΤΑ και ιδίους πόρους.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αποκαταστάσεις τοπικών φθορών με ταπίδια (επουλώσεις λάκκων) και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων των δημοτικών οδών στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου και Κοιλάδας του Δήμου Ερμιονίδας.

Ειδικότερα, στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου αποκαταστάθηκαν οι φθορές και υλοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις τμημάτων από Κρανίδι – «Δορούφι» –  «Λάκκες» – Κρανίδι.

Ενώ, στη Δημοτική Κοινότητα Κοιλάδας αποκαταστάθηκαν τα τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου από την περιοχή «Βλαχοπουλέικα» προς «Άγιο Δημήτριο», τα οποία είχαν πληγεί αρκετά από την κακοκαιρία «Daniel».

Εργασίες επίσης, πραγματοποιήθηκαν και εντός της Δημοτικής Κοινότητας Κοιλάδας με επουλώσεις λάκκων και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων.

Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκαν τρεις ακόμα παρεμβάσεις για τη συντήρηση δημοτικών οδών με δωρεές ιδιωτών.

Αναμένεται η συνέχεια των παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Κοινότητας Διδύμων του Δήμου Ερμιονίδας.

Επισημαίνεται ότι, μετά τη δημοπράτηση και την ανάδειξη του οριστικού αναδόχου του έργου της αγροτικής οδοποιίας «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για τη Δ.Ε. Ερμιόνης, έγινε και η προκήρυξη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την αγροτική οδοποιία της Δ.Ε. Κρανιδίου «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000,00€.

Εκκρεμεί η δημοπράτηση δυο ακόμα έργων οδοποιίας, όπως η οδοποιία Δ.Ε. Ερμιόνης και η οδοποιία από ΑΠΕ στις Δημοτικές Κοινότητες Διδύμων, Θερμησίας και Ηλιοκάστρου.

Η Δημοτική Αρχή έχει καταρτίσει ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο το ποιοτικό και ασφαλές οδικό δίκτυο και την ταυτόχρονη βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, με ουσιαστικές παρεμβάσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο και την αγροτική οδοποιία.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τοποθετήσεις προϊσταμένων σε Διευθύνσεις και Τμήματα του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Τον Ευάγγελο Μανούχο συγχαίρει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Αντώνης Σαμαράς: «Eυχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο έστω για 34 χρόνια»

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

AGGELOS DRITSAS

Γιατί” μας νοιάζει” η προστασία του Δάσους της Κορακιας.

AGGELOS DRITSAS

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ- ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ- ΤΟΜΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Τρίτο Δημοτικό Σχολείο ‘Αργους 

AGGELOS DRITSAS

Υποδεχθήκαμε την πρώτη ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. που εγκαταστάθηκε στο ισόγειο της «Αργώ Α.Ε» Νέα Κίο

AGGELOS DRITSAS

Εμφάνιση εστίας Πανώλους αιγοπροβάτων στην ΠΕ Κορινθίας | Ενημέρωση και Πληροφορίες

AGGELOS DRITSAS

θερινά μαθήματα Προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2026

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS