ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Το Ράλι Ακρόπολις έχει καθοριστική σημασία γιατί προβάλλεται σε όλο τον κόσμο

“Το Ράλι Ακρόπολις είναι συνδεδεμένο με την Πελοπόννησο, αλλά παρά τις υποσχέσεις που έχουμε πάρει εξακολουθεί να γίνεται στην κεντρική Ελλάδα -στην Πελοπόννησο αφιερώνονται μόνο λίγες ώρες στα Γεράνεια” δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στον σύντομο χαιρετισμό του, προχθές Σάββατο 26 Αυγούστου, στην Καλαμάτα, κατά την εκδήλωση παρουσίασης του αγωνιστικού αυτοκινήτου με το οποίο θα συμμετάσχει η Ελληνική Αστυνομία στο φετινό 70ό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, με πλήρωμα τους Γιάννη Πλάγο και Αλκη Ρέντη.

Ευχόμενος κάθε επιτυχία στο πλήρωμα του αυτοκινήτου της ΕΛ.ΑΣ., ο περιφερειάρχης Π. Νίκας επισήμανε ότι η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που διατυπώθηκε για την οικονομική εκ μέρους της στήριξη της συμμετοχής αυτής, ενώ αναφερόμενος στην πιο πάνω παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού παρατήρησε:

“Το Ράλι Ακρόπολις είναι συνδεδεμένο με την Πελοπόννησο, αλλά παρά τις υποσχέσεις, που έχουμε πάρει, εξακολουθεί να γίνεται στην κεντρική Ελλάδα -στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και του Καρπενησίου- ενώ στην Πελοπόννησο αφιερώνονται μόνο λίγες ώρες στα Γεράνεια. Και ξέρετε το Ράλι Ακρόπολις έχει καθοριστική σημασία γιατί προβάλλεται σε όλο τον κόσμο. Εχει καθοριστική σημασία για τον τουρισμό και την οικονομική ανάπτυξη. Και η Πελοπόννησος θα απουσιάσει, εκτός από την ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου. Υπήρξε μία υπόσχεση γι’ αυτό, σε ανώτατο επίπεδο, η οποία δεν έγινε πράξη” σημείωσε ειδικότερα ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι η Πελοπόννησος δικαιούται να επανέλθει ο σημαντικός αυτός αγώνας στα χώματά της για να καταλήξει:

“Εμείς από μικρά παιδιά ανεβαίναμε στον δρόμο της Αλαγονίας, όπου πηγαίναμε και παρακολουθούσαμε τους αγώνες που γίνονταν στη δεκαετία του 70 και νωρίτερα, αλλά και αργότερα”.

Στην εκδήλωση, την οποία χαιρέτισε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, παρέστησαν, μεταξύ άλλων, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΜΝΗΜΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

admin

Οι 18ες Διεθνολογικές Συναντήσεις Ναυπλίου 20-22 Οκτωβρίου στο «Βουλευτικό»

diktio

Εβδομάδα ενημέρωσης & ειδικών μαθημάτων των σπουδαστών του ΙΕΚ Τουρισμού Άργους

diktio

ΑΣΕΠ: 775 προσλήψεις μονίμων στα νοσοκομεία χωρίς πτυχίο – Αιτήσεις από 16 Ιανουαρίου

admin

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

admin

Κοπή πίτας 2024!!

admin

Σύλλογος Γεωπόνων Αργολίδας: Το έργο του Αναβάλου έχει ανάγκη συστηματικής υποστήριξης, τεχνικής και οικονομικής

diktio

21 Νοεμβρίου γιορτάζουν στο Ναύπλιο την “Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων”

diktio

Έκρηξη σε αυτοκίνητο στο κέντρο του Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

Κορωνοϊός: Σε ποια σημεία και ποιες ώρες θα γίνονται rapid test στην Αργολίδα

diktio

Δήλωση Πέτρου Τατούλη, υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το αν είναι αντάρτης της ΝΔ

diktio

Άργος: Δυνατό φιλικό του Παναργειακού με Παναθηναϊκό Β΄ αλλά έμεινε στο 0-0

diktio