ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Πιστεύαμε σ’ ένα θαύμα» λέει ο αδερφός του Γιώργου Ζαγκλιβέρη

Πένθος στις Σέρρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Ζαγκλιβέρη. Τι είπε ο αδερφός του.

Θρήνος επικρατεί στις Σέρρες, καθώς ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή «μάχη» που έδωσε με το Λέμφωμα Burkitt, μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο αδερφός του ποδοσφαιριστή στις Σέρρες, Κώστας Ζαγκλιβέρης, μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πώς κατάλαβε ο 30χρονος το σπάνιο λέμφωμα. «Είχε ένα ατύχημα με μία μηχανή, που είχε, και όταν πήγε στο νοσοκομείο τού διέγνωσαν με αιματολογικές ότι υπάρχουν διογκωμένοι λεμφαδένες».

«Ήταν λέμφωμα Burkitt που προκαλεί ανοσοεπάρκεια και χτύπησε με τη μία στον νωτιαίο μυελό και ξεκίνησε να έχει παράλυση στο πρόσωπό του, στο μάτι. Έδωσε μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρει» συνέχισε ο αδερφός του 30χρονου στις Σέρρες, ο οποίος πρόσθεσε πως μετά από λίγο ήλπιζαν μόνο σε θαύμα.

Θρήνος στις Σέρρες: «Πιστεύαμε μόνο σε θαύμα»

«Θα το καταφέρω, θα παλέψω είμαι εδώ, κάνω κουράγιο, τον υποστηρίζαμε όταν μπορούσαμε, ήμασταν δίπλα του. Πιστεύαμε σε ένα θαύμα, πιστεύαμε στη δύναμη ψυχής που είχε ότι θα τα καταφέρει για άλλη μία φορά. Στο τέλος άρχισε να το καταλαβαίνει, έλεγε θα πάω επάνω» είπε, επίσης, ο Κώστας Ζαγκλιβέρης για τις τελευταίες στιγμές του αδερφού του.

Η κηδεία του 30χρονου θα πραγματοποιηθεί , Τρίτη (16/01) στην Παλαιοκώμη Σερρών, απ’ όπου και καταγόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μάκαρης: Απόψε, το Ναύπλιο μπορεί να ονειρευτεί ξανά!

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιώργος Χαραλαμπάκης πέταξε για τελευταία φορά στον ουρανό με τους Αγγέλους

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή διαιτητών, κριτών, προπονητών

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Μητρόπολη Αργολίδας: Αναγγελία εκδημίας Πρεσβυτέρου – Μ. Οικονόμου Δημητρίου Μπεκιάρη

AGGELOS DRITSAS

Ανάβαση στην κορυφή του Όρους Αραχναίου για την τέλεση εσπερινού

AGGELOS DRITSAS

Πρωτιά για την ομάδα του 1ου Λυκείου Ναυπλίου στον τοπικό διαγωνισμό φυσικών επιστημών

AGGELOS DRITSAS

ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!! Επαναλαμβάνω. 260.000 ευρώ όλα με απευθείας αναθέσεις.

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός ο Καθηγητής Στέλιος Περράκης

AGGELOS DRITSAS

Τριών Ιεραρχών σήμερα… Γιορτή των γραμμάτων… Γιορτή των εκπαιδευτικών…

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε σπίτι στο Τολό Αργολίδας – Κάηκαν ολοσχερώς δυο οχήματα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS