ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Πλημμύρισαν σπίτια το μεσημέρι της Δευτέρας 26/2 στην περιοχή Κούρτι στο Ναύπλιο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις για απομάκρυνση του νερού, ενώ άμεση ήταν η παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τα υπόγεια και τα ισόγεια στην οδό Ομήρου. Σε επιφυλακή βρίσκεται από χθες η αρμόδια υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ναυπλιέων λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού. Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Τζαρίμας ενημέρωσε ότι όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε υψηλή επιφυλακή και συνεργάζεται με την υπόλοιπη ελληνική αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία καθώς και με τις υπηρεσίες της DEWAN και την καθαριότητα του δήμου για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που Σήκω. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί διάφορα πλημμυρικά φαινόμενα, τα οποία, ανέφερε, «δυστυχώς, δεν ήταν ακραία».

Ωστόσο, μετά την επικαιροποίηση του δελτίου της ΕΜΥ που κάνει λόγο για νέα επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, απηύθυνε ισχυρή σύσταση στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών και να πάρουν όλη την απαραίτητη αυτοπροστασία μέτρα καθώς και για την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το Επιμελητήριο Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

AGGELOS DRITSAS

Ιός Δυτικού Νείλου: Οκτώ οι νεκροί στη χώρα μας – Η νέα έκθεση του ΕΟΔΥ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Καταφέραμε για 2 τουλάχιστον χρόνια να λειτουργήσει προγραμματισμένα η Μόνιμη Έκθεση της Βουλής των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS

Δράση πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από την Κινητή Ομάδα Υγείας του Ε.Ε.Σ. στην πόλη του Άργους .

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε ο γητευτής των ανέμων.

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήριο από τον Πρόεδρο της ΑΛΕΑΣ Μπελίτση Γεώργιο

Tv

Γιατί τσουγκρίζουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα

AGGELOS DRITSAS

Athens Pride 2024: Γεμίζει χρώματα η Αθήνα στην παρέλαση υπερηφάνειας…

AGGELOS DRITSAS

Τι αλλάζει στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2024»

AGGELOS DRITSAS

Αγγελία θέσης εργασίας – Εκπαιδευτικό προσωπικό

AGGELOS DRITSAS

ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώνεται η διασύνδεση της Πελοποννήσου στο σύστημα υπέρυψηλής τάσης

AGGELOS DRITSAS

Προληπτικό κλάδεμα δένδρων στον Δήμο Ναυπλιέων

Tv