ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολύ… σκληρή για να ηττηθεί η Ερμιονίδα – Κράτησε το 0-0 με την ΑΕΡ Αφάντου

Η ΑΕ Ερμιονίδας παρουσιάστηκε σ’ ακόμα ένα παιχνίδι, με την απόδοση που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πολύ… σκληρή για να «πέσει» και να ηττηθεί, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου, την Κυριακή (25/02), στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Με την ομάδα να ανεβαίνει στους 17 βαθμούς, συνεχίζοντας το αήττητο σερί που έχει «χτίσει» στους τελευταίους αγώνες της.

Το παιχνίδι του συλλόγου κόντρα σ’ έναν δυνατό και ποιοτικό (ειδικά μεσοεπιθετικά) αντίπαλο, κύλησε πάνω σ’ ένα τεντωμένο… σχοινί και θα μπορούσε η ΑΕ Ερμιονίδας να διεκδικήσει πολλά περισσότερα από τον έναν βαθμό που πήρε, εάν αξιοποιούσε καλύτερα τις προϋποθέσεις που δημιούργησε για να απειλήσει. Μπορούσαν, πάντως, να είχαν αλλάξει… πολλά, στο 67’, όταν η ομάδα διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη μη υπόδειξη πέναλτι. 

Ο διαιτητής Μάρκου (είχε πολλές λάθος υποδείξεις, ειδικά σε φάουλ) και ο πρώτος βοηθός Μπεκιάρης δεν έδωσαν κάτι, όταν σε αντεπίθεση, ο Τριμπόνιας βρέθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, έκανε τη σέντρα με το δεξί, η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο… πάνω (δεξί) χέρι του Παναγιωτόπουλου, ο οποίος οριζοντιώθηκε για να προλάβει τον αντίπαλό του.

Η ΑΕ Ερμιονίδας, παίζοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι με απουσίες, παρουσίασε ξανά συμπαγές και δεμένο σύνολο, ειδικά σε συνθήκες άμυνας, ενώ όποτε χρειάστηκε, επενέβη ο Πονηρός. 

Οι παίκτες έδωσαν πολλές μάχες σε όλες τις γραμμές (άμυνα, μεσαία γραμμή, επίθεση), απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, με ποιότητα από το κέντρο και μπροστά. 

Στη δημιουργία και επιθετικά, η ομάδα μας προσπάθησε να απειλήσει και με άμεση μετάβαση, αλλά τις περισσότερες φορές, όταν έπρεπε να γίνει σωστή πάσα-σέντρα ή τελική, αυτό δε συνέβη με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και δύναμη…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τη φιλοξενούμενη να έχει μια μικρή υπεροχή στην κατοχή της μπάλας και τις κερδισμένες μονομαχίες, αλλά οι παίκτες κατάφεραν να κλείνουν τους χώρους. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν προϋποθέσεις για να απειλήσουν είτε με στατικές φάσεις, ατομικές προσπάθειες και σουτ, είτε μετά από λανθασμένες ενέργειες στις άμυνες.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση για να φτάσουν σ’ ένα γκολ, που μπορούσε να τους έδινε και τη νίκη, έχοντας ξανά… ισορροπία στις προσπάθειές τους. 

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανέβασε και άλλο τις γραμμές της, απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα, αμφότεροι οι δυο αντίπαλοι έψαχναν τη… στιγμή τους, αλλά στις φάσεις που έγιναν, «μίλησαν» και οι άμυνες.24Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ιάλυσος-Εράνη 2-0
Μεσολόγγι-Κ. Αστήρ 0-5
ΑΟ Πυλίου-ΠΑΟΒ 1-0
Βύζας-Θύελλα Ρ. 1-1
Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός 5-1
Μαρκό-Κόρινθος 1-0
Ρόδος-Μύκονος 0-0
Ελλάς Σ.-Παναργειακός 0-1
Ερμιονίδα-ΑΕΡ Αφάντου 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κόρινθος (36-15) 51
Ρόδος (42-13) 48
Παναργειακός (32-11) 48
Θύελλα Ρ. (36-20) 45
Παναιγιάλειος (42-26) 44
Κ. Αστήρ (38-19) 40
Ελλάς Σύρου (38-24) 39
Μύκονος (31-22) 36
ΑΕΡ Αφάντου (27-26) 33
Ιάλυσος (24-25) 33
ΠΑΟΒ (26-32) 33
Μαρκό (25-28) 31
Πανελευσινιακός (26-44) 28
ΑΟ Πυλίου (26-32) 26
Βύζας (22-44) 24
Εράνη (21-37) 18
Ερμιονίδα (19-43) 17
Μεσολόγγι (13-74) 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κοριτσάκι το πρωτο μωρο του 2024

AGGELOS DRITSAS

Καταργείται η ετήσια συνδρομή στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ ) του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Η Επίδραση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην Αυτοεκτίμηση των Εφήβων

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου – Ενότητα Δημιουργίας : Δάσος της Κορακιας

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση στην Επαρχιακή Οδό Αγία Ελεούσα – Λευκάκια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Προσυνεδριακή Συνάντηση | Αθήνα | ΚΕΔΕ live

AGGELOS DRITSAS

Χτύπησε τη μητέρα του και προσπάθησε να πνίξει την αδερφή του

AGGELOS DRITSAS

Κάποιοι αποφάσισαν πάλι για εμάς χωρίς εμάς ,την κατάργηση του ιστορικού Ειρηνοδικείου Μάσσητος

AGGELOS DRITSAS

Άργος διαβούλευση σχετικά με τους κοινόχρηστους χώρους.

AGGELOS DRITSAS

Μητροπολιτικός Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS