ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου “Συνεργασία – Ανάπτυξη Φώτης Δαμούλος” στο πλαίσιο των επιμελητηριακών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Δεκεμβρίου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Φώτης Δαμούλος, παρουσίασε το όραμα και τις προτάσεις της ομάδας του για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Φώτης Δαμούλος τόνισε τη σημασία της συνεργασίας και της ανάπτυξης για την οικονομική ευημερία της τοπικής κοινωνίας. Παρουσίασε τις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού, οι οποίες περιλαμβάνουν την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την προώθηση της καινοτομίας και την ενίσχυση των τοπικών υποδομών.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος επιχειρηματιών και φορέων της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στις προτάσεις του συνδυασμού. 

Ο Φώτης Δαμούλος υπογράμμισε την ανάγκη για μια δυναμική και αποτελεσματική διοίκηση που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής και να οδηγήσει την περιοχή σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και προόδου.

Με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, ο συνδυασμός “Συνεργασία – Ανάπτυξη Φώτης Δαμούλος” επιδιώκει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών και των πολιτών, προκειμένου να υλοποιήσει το όραμά του για μια ισχυρή και βιώσιμη τοπική οικονομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας: Διακοπή ηλεκτροδότησης το Σάββατο σε χωριά του Άργους

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών Βάζουμε τέρμα σε αυτήν την ασχήμια, με την αφισορύπανση σε όλον τον Δήμο.

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΕΙΩΝ Ο ΔΑΝΑΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Κτηματολόγιο: Στην Αργολίδα τα περισσότερα «αγνώστου ιδιοκτήτη» ακίνητα

AGGELOS DRITSAS

Α.Πουλάς: Με ευθύνη της κυβέρνησης συνεχίζεται η αποψίλωση των υπηρεσιών της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

18-22 Ιουνίου το τουρνουά χάντμπολ «Danaon Cup – Lena Petraki» στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου με θέμα: “Πρώτες βοήθειες – ΚΑΡΠΑ με χρήση απινιδωτή”

AGGELOS DRITSAS

Όταν η ‘’αυλαία πέφτει’’ υπάρχουν και εκείνοι που παραμένουν πίσω.

AGGELOS DRITSAS

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο μεταφοράς νερού από τη διώρυγα Ανάβαλου σε Ασίνη και Άρια

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Κύθνου – Αισθητός στην Αττική

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Η προεκλογική μας επίσκεψη στην κοινότητα των Φούρνων

AGGELOS DRITSAS