ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ο Δήμος Επιδαύρου, η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου, η Κ.Ε.Δ.ΕΠ., ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», ο Χορευτικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Χορευτικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Οι φίλοι της παράδοσης», ο Σύλλογος «Μάνα» – Δράσεις αλληλεγγύης, το κατηχητικό Ενορίας Αγίας Τριάδος, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού, η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Επιδαύρου, η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου και η μεγάλη εθελοντική κατασκευαστική ομάδα, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία εορταστικό παζάρι, στην πλατεία του Ι.Ν.Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα.

Συγκεκριμένα, από την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη αγορά, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να επιλέξει δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ τα έσοδα διατέθηκαν στο ταμείο αλληλεγγύης της «Ενορίας Αγίας Τριάδος» για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρωτότυπες γιορτινές ιδέες από ποικιλία αντικειμένων που κατασκεύασαν οι εθελοντές, ήταν στη διάθεση των επισκεπτών. Παράλληλα, κατά τη διάρκειά της ταξιδέψαμε μουσικά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορούς, ενώ πραγματοποιήθηκαν και καλλιτεχνικά εργαστήρια. Φυσικά, ο Άγιος Βασίλης περίμενε καθημερινά μικρούς και μεγάλους στο χώρο για φωτογραφίες και Χριστουγεννιάτικες δράσεις.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη τον Γιώργο Οψιμούλη – «All Day Bar-Bistrot Amadeus», το ανθοπωλείο «Χριστίνα», το ζαχαροπλαστείο «Ο Νίκος», το αρτοποιείο – είδη ζαχαροπλαστικής «Οψιμούλης», το βιβλιοπωλείο «Το Μολύβι», το γεωπονικό κατάστημα Καμπίτης Σταύρος, τον «Καββαδία» για την προσφορά της βραδιάς με τον μάγο, την εταιρία «Ήχος και Φως Καλαματιανός» για την δωρεάν κάλυψη καθώς και τον ηλεκτρολόγο του Δήμου Επιδαύρου Γιάννη Μάρα. Τέλος, ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην όλη προσπάθεια!

Η ανταπόκριση του κοινού σε όλες τις δράσεις ήταν πολύ μεγάλη και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η κατασκευαστική ομάδα της Δημοτικής Κοινότητας Ασκληπιείου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, αποδεικνύοντας πως ο εθελοντισμός είναι πάντα κινητήρια δύναμη. Ευελπιστούμε αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει στο εξής θεσμό για το Λυγουριό και την ευρύτερη περιοχή.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οργώνει την Κορινθία ο Πέτρος Τατούλης: Επισκέφθηκε και τις περιοχές που επλήγησαν

AGGELOS DRITSAS

Συνεδριάζει με 31 θέματα η Περιφερειακή Επιτροπή Περ. Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Οι Λακωνικοί Κήποι βάζουν τον πήχη ψηλά..και προκαλούν όποιον μπορεί να τον βάλει ψηλότερα

AGGELOS DRITSAS

Νοσοκομείο Ναυπλίου: Ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος θεραπείας κατ΄ οίκον νοσηλείας ψυχικής υγείας

AGGELOS DRITSAS

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα “ΝΙΚΗ” πραγματοποιεί ειδική εκδήλωση στο Ναύπλιο,

AGGELOS DRITSAS

 Αριστείωνας Α.Ο. Λυγουρίου

AGGELOS DRITSAS

Η Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδας προβάλει σε Ναύπλιο και Άργος τη “Φόνισσα”

AGGELOS DRITSAS

Το πρώτο αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών από το Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Διεξήχθη η 1η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ερμιονίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ποιος αριθμός κερδίζει στο Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο

AGGELOS DRITSAS

Παρακράτηση 12 συντάξεων αν οι συνταξιούχοι εργάζονται χωρίς να το δηλώνουν

AGGELOS DRITSAS