ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόστιμα σε Super Market, σχολικά κυλικεία και κρεοπωλείο στην Αργολίδα

Με αποφάσεις της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 4 επιχειρήσεις της Αργολίδας.

-Σε επιχείρηση SUPER MARKET στην περιοχή του Άργους, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 19/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε δύο κωδικούς κατά παράβαση των παρ. 2 και 4Α του άρθρου 1 και της παρ. 1 του άρθρου 2 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Α του άρθρου 1 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό.-Σε επιχείρηση ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟ στο, χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 15/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή ειδών στον τιμοκατάλογο, κατά παράβαση της παρ. 1 και 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€)

– Σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ στο Άργος χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 15/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή ειδών στον τιμοκατάλογο, κατά παράβαση της παρ. 1 και 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€).

-Σε επιχείρηση  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ στο Άργος χρηματικό πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 19/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκαν τα εξής: 

I. η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις στο είδος «γαλοπούλα ολόκληρη νωπή» κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Α του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 2Α του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17, για μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό. 

II. Η ελλιπής τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις και πιο συγκεκριμένα η μη αναγραφή της καταγωγής – προέλευσης του κρέατος σε δύο κωδικούς: α) στήθος μόσχου Μ/Ο και β) ψαρονέφρι χοιρινό κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17, για ελλιπή τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€) ανά κωδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 Βασίλης Γ. Σιδέρης 

AGGELOS DRITSAS

Έγκλημα : Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Καταφέραμε για 2 τουλάχιστον χρόνια να λειτουργήσει προγραμματισμένα η Μόνιμη Έκθεση της Βουλής των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS

Την 3η Μαΐου 2025, ημέρα Σάββατο, κατά την οποία τιμάται η μνήμη του Αγίου Πέτρου

AGGELOS DRITSAS

Αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου από ώρες 06.00 έως 10.00 Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ

AGGELOS DRITSAS

Πάνω από 80 κάδοι έχουν πλυθεί από συνεργεία καθαριότητας του δήμου, στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Φορολογικές δηλώσεις: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα

AGGELOS DRITSAS

Το Πάσχα του 24 ανήκει στο παρελθόν…

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΔΩΝΗ: ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται το Φεστιβάλ Σαξοφώνου Μουσικών Σχολείων Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια χρονιά η Γιορτή Ελιάς & Ελαιολάδου

AGGELOS DRITSAS

”ΕΝΔΗΕΡ”: Στην Κοιλάδα Αργολίδας συνεχίζει την προεκλογική του ομιλία σήμερα ο Τάσος Λάμπρου

AGGELOS DRITSAS