ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόστιμα σε Super Market, σχολικά κυλικεία και κρεοπωλείο στην Αργολίδα

Με αποφάσεις της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 4 επιχειρήσεις της Αργολίδας.

-Σε επιχείρηση SUPER MARKET στην περιοχή του Άργους, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 19/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε δύο κωδικούς κατά παράβαση των παρ. 2 και 4Α του άρθρου 1 και της παρ. 1 του άρθρου 2 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Α του άρθρου 1 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό.-Σε επιχείρηση ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟ στο, χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 15/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή ειδών στον τιμοκατάλογο, κατά παράβαση της παρ. 1 και 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€)

– Σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ στο Άργος χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 15/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή ειδών στον τιμοκατάλογο, κατά παράβαση της παρ. 1 και 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€).

-Σε επιχείρηση  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ στο Άργος χρηματικό πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 19/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκαν τα εξής: 

I. η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις στο είδος «γαλοπούλα ολόκληρη νωπή» κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Α του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 2Α του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17, για μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό. 

II. Η ελλιπής τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις και πιο συγκεκριμένα η μη αναγραφή της καταγωγής – προέλευσης του κρέατος σε δύο κωδικούς: α) στήθος μόσχου Μ/Ο και β) ψαρονέφρι χοιρινό κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17, για ελλιπή τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€) ανά κωδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς της ΔΚ Ναυπλίου μεταφέρεται την Παρασκευή 31/01/2025

AGGELOS DRITSAS

Πλατφόρμα για την αμφισβήτηση του τεκμαρτού

AGGELOS DRITSAS

2 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια ημέρα υγροτόπων – Εμείς τι κάνουμε για το δικό μας υγρότοπο; ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμιος,ο Μανόλο Καραλής! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Απόψε η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑΑΡ-Μ: Κατάλληλο για πόση το νερό στο Άργος και σε χωριά του Δήμου

AGGELOS DRITSAS

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με αγάπη για τη ζωή και τους γύρω του.

AGGELOS DRITSAS

3ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Δεκάδες πολυτελή σκάφη για την έκθεση 9 MEDITERRANEAN YACHT SHOW BINTEO DRONE

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ανοίγουμε την Κυριακή το τριώδιο ποδηλατώντας χορεύοντας και τραγουδώντας

AGGELOS DRITSAS

Το Ναύπλιο στους 5 σταθμούς του φετινού RUN GREECE

AGGELOS DRITSAS

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΗΛΙΑ ΔΙΔΥΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS