ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόστιμα 8.000 ευρώ συνολικά σε δυο πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αργολίδα

Με αποφάσεις της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, επιβλήθηκαν σε δυο πρατήρια υγρών καυσίμων στο Δρέπανο Ναυπλίου Αργολίδας, χρηματικά πρόστιμα ύψους 3.000 και 5.000 ευρώ αντίστοιχα υπέρ του Δημοσίου.

Στο ένα πρατήριο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 3.00 ευρώ επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 30/10/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους του 3ο Τμήματος Κ.Ο.Ε. Πάτρας της Υποδιεύθυνσης Β΄ Ελέγχων Δίωξης Κινητών και Θαλάσσιων Ομάδων Ελέγχου (Κ.Ο.Ε. & Θ.Ο.Ε.) της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων (ΕΛ.Υ.Τ.) Αττικής, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή του ύψους (σε εκατοστά του μέτρου) της στάθμης του πετρελαίου για θέρμανση στη δεξαμενή του παραλήπτη, πριν και μετά την παράδοση του πετρελαίου για θέρμανση, ανεξαρτήτως του οχήματος ή του υλικού κατασκευής της δεξαμενής, σε έξι (6) Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης πετρελαίου θέρμανσης, κατά παράβαση της παραγράφου 1Η του άρθρου 105 της Υ.Α. 91354/2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (ΦΕΚ 2983/Β/30-8-2017).

Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 105, για ελλιπή συμπλήρωση παραστατικών επιβάλλεται στο διακινητή διοικητικό πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ (500€) ανά παραστατικό.

Στο δεύτερο πρατήριο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 30/10/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους του 3ο Τμήματος Κ.Ο.Ε. Πάτρας της Υποδιεύθυνσης Β΄ Ελέγχων Δίωξης Κινητών και Θαλάσσιων Ομάδων Ελέγχου (Κ.Ο.Ε. & Θ.Ο.Ε.) της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων (ΕΛ.Υ.Τ.) Αττικής, διαπιστώθηκε η μη έκδοση Συγκεντρωτικού Δελίου Αποστολής ή Δελτίο Διακίνησης Πετρελαίου Θέρμανσης, στοιχεία που έπρεπε να συνοδεύουν το πετρέλαιο θέρμανσης κατά την έναρξη της διακίνησης κατά παράβαση της παραγράφου 3 του άρθρου 104 της Υ.Α. 91354/2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (ΦΕΚ 2983/Β/30-8-2017). 

Σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 104, όταν δεν έχει εκδοθεί «Δελτίο Διακίνησης Πετρελαίου για Θέρμανση» ενώ προβλέπεται, επιβάλλεται στο διακινητή διοικητικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000€).

Οι πράξεις επιβολής των προστίμων έχουν δημοσιοποιηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνελήφθη ημεδαπός, μέλος ευρύτερου εγκληματικού δικτύου, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντινος Λαγος : ΕΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

AGGELOS DRITSAS

Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου: Ξεκινούν οι εγγραφές, οι προπονήσεις και τα μαθήματα

AGGELOS DRITSAS

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑΚΙΑ

AGGELOS DRITSAS

Όλα τα αποτελέσματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα

AGGELOS DRITSAS

Εφορία: Τα μυστικά για τους φόρους κληρονομιάς [πίνακες]

AGGELOS DRITSAS

Αποδεκτή η παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός ανασύρθηκε 75χρονος στο λιμάνι του Κόρφου Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Κοροντίνης : Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

AGGELOS DRITSAS

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Άνεμοι έως 9 μποφόρ

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε η Βέφα Αλεξιάδου

AGGELOS DRITSAS