ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το θέμα των κατεψυγμένων που πωλούνται χωρίς σχετική ενημέρωση προς τους καταναλωτές είναι συχνό φαινόμενο και πολλά πρόστιμα έχουν επιβληθεί το τελευταίο καιρό για αυτήν την παράβαση των Κανόνων ΔΙΕΠΠΥ σύμφωνα με τους οποίους «Ειδικά για τα τρόφιμα-γλυκά, θα πρέπει να υπάρχει η αντίστοιχη επισήμανση αν το πωλούμενο προϊόν είναι κατεψυγμένο».

Τελευταίο περιστατικό συνέβη στο Ναύπλιο σε ψητοπωλείο. Με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, επεβλήθη στην επιχείρηση, χρηματικό πρόστιμο ύψους 500€. 

Οι επιθεωρητές τη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας σε έλεγχο που έκαναν στην εν λόγω επιχείρηση διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε η ένδειξη «κατεψυγμένο» » στον τιμοκατάλογο για το είδος «γύρο κοτόπουλο», κατά παράβαση της παρ. 3Β του άρθρου 71 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)».

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου η περιφέρεια Αττικής είχε βεβαιώσει πρόστιμα σε εστιατόρια, για τον ίδιο λόγο, την ίδια ημέρα, στην ίδια οδό στο κέντρο της Αθήνας, για έλλειψη ενδείξεων “κατεψυγμένο” σε κατεψυγμένα προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τι ζήτησε για την Αργολίδα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Ανδρέας Πουλάς

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου – Η περιπέτεια της νοσηλείας του

AGGELOS DRITSAS

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας

AGGELOS DRITSAS

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν στην Αργολίδα τα βιωματικά εργαστήρια “Go 4MINT”

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός: Αγωνία για το ρήγμα στις Στροφάδες – Λάθος η μη έκδοση ειδοποίησης τσουνάμι

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Oι Τηγανίτες της Θερμησίας έχουν την τιμητική τους

AGGELOS DRITSAS

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά.

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική Ομάδα “Δράση Αργολίδας” : Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 90χρονου 

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία – Πότε θα «χτυπήσει» την Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Στα σκουπίδια …: Πόσες ιστορίες μπορεί να κρύβει μια φωτογραφία;

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Μαργέτας

AGGELOS DRITSAS