ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας της Β΄ τάξης και της Ειδικότητας Υπαλλήλων Διοίκησης & Οικονομικών Υπηρεσιών της Γ΄ τάξης του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στην Ξενοδοχειακή μονάδα LIBERTY VIEW και στη Δ.Ο.Υ Ναυπλίου.

Στην Ξενοδοχειακή μονάδα LIBERTY VIEW οι μαθητές/τριες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα πληροφοριακά συστήματα που χρησιμοποιούνται στις ξενοδοχειακές μονάδες, για τις τελευταίες εξελίξεις στον, πολύ σημαντικό για την Εθνική και τοπική οικονομία, τομέα του τουρισμού καθώς και για τον τρόπο που αυτός μπορεί και πρέπει να συνδέεται και να συνεργάζεται με τους άλλους κλάδους της τοπικής οικονομίας.

Στη Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου οι μαθητές μας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το οργανόγραμμα και τις αρμοδιότητες των διαφόρων τμημάτων της Οικονομικής Υπηρεσίας, τη χρησιμότητά της, καθώς και για την αναγκαιότητα της ορθής φορολογικής συνείδησης που χρειάζεται να διέπει τους πολίτες και κατοίκους της χώρας.

Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη του ξενοδοχείου LIBERTY VIEW κυρία Μανιαδάκη Αικατερίνη και τον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου κύριο Σπυράκη Γρηγόρη που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και ενημέρωσαν τους/τις μαθητές/τριες γνωρίζοντας τους τις δυνατότητες και τις προοπτικές των επαγγελματικών πεδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας τίμησε τα θύματα της Γενοκτονίας

AGGELOS DRITSAS

Φορολογική ενημερότητα – express για χρέη σε εφορία και δήμους 

AGGELOS DRITSAS

Τουριστική Σχολή Άργους ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αργολίδα τη Δευτέρα 28/8

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υποδέχθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζο

AGGELOS DRITSAS

Όταν ανοίγεις το στόμα σου για να κρίνεις μια μάνα, δάγκωσε πρώτα τη γλώσσα σου

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα – Βήμα στο Αύριο – Γιάννης Μαργέτας

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Σιδέρης: «Σημείο αναφοράς για τη μουσική παιδεία»

AGGELOS DRITSAS

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα κάτω από γέφυρα στην Κόρινθο

AGGELOS DRITSAS

Στα επιχειρηματικά βραβεία ο Δήμαρχος- τι δήλωσε ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής, Άγιος Πέτρος Κυνουρίας.

AGGELOS DRITSAS