ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το χρονικό του φονικού τροχαίου

Την τελευταίας της πνοή άφησε στην άσφαλτο μια νέα γυναίκα, μητέρα 2 μικρών παιδιών, στην Νέα Κίο, όταν πάνω στο όχημα της έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα αυτοκίνητο που οδηγούσαν 2 νεαροί.

Ένας εκκωφαντικός ήχος «σκίζει» τον αέρα, ένα σύννεφο καπνού καλύπτει τον δρόμο. Πλαστικά κομμάτια, εκσφενδονίζονται στον αέρα.

Άνθρωποι τρέχουν σαστισμένοι για να δουν τι έχει συμβεί. Αντικρίζουν μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Μια 39χρονη μητέρα 2 παιδιών απεγκλωβίζεται, είναι όμως ήδη αργά. Η άτυχη γυναίκα έχει αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία πνοή της.Με το κοντέρ στο «κόκκινο»

«Με 170χλμ χτυπάει πλαγιομετωπικά την Νάντια, τη διαλύει κυριολεκτικά χτυπάει δεύτερο τον Αλέξη από πίσω», ανέφερε οικογνειακός φίλος του θύματος.

Ο οδηγός, ο οποίος βρισκόταν με το αυτοκίνητο του πίσω από την 39χρονη, μίλησε στο Live News για το ατύχημα που λίγο έλειψε να κοστίσει και την δική του ζωή.

«Ερχόταν με πολλά χιλιόμετρα, ερχόταν με 160, 170 κάπου εκεί. Χάνει τον έλεγχο και με το πίσω αριστερό μέρος του αυτοκινήτου του, τρακάρει πρώτα στην μπροστινή μου και μετά σε εμένα».

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα το ασημί όχημα στο οποίο επέβαιναν 2 νεαροί Ρομά, χάνουν τον έλεγχο του. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να κάνει μια παράνομη προσπέραση, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την στιγμή που περνούσε το αυτοκίνητο της 39χρονης και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να φρενάρει απότομα, η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

«Η πρώτη μου κίνηση, κατέβηκα να δω αν ζούσε, αν πέθανε, αυτή την απορία είχα, η Νάντια μπροστά μου. Ανοίγω την πόρτα και δεν υπήρχε τίποτα δηλαδή το σώμα της λογικά είχε μπει κάτω από το αυτοκίνητο», πρόσθεσε ο οδηγός που βρισκόταν με το αυτοκίνητο του πίσω από την 39χρονη.

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της, σε ένα σημείο που όπως καταγγέλλουν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής γίνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση αυτοσχέδιες κόντρες.

ΠΗΓΗ- https://www.megatv.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τρέλα και έξαλλοι πανηγυρισμοί για τον τροπαιούχο Ολυμπιακό 3 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αδειοδότηση fast track για «αραβικό» τουριστικό project στην Ερμιονίδα 203 εκατ.

AGGELOS DRITSAS

Εσπερινός στον Άγιο Νικόλαο Διδύμων και Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο στο “Μπίστι” Ερμιόνης.

AGGELOS DRITSAS

ΣΚΕΨΕΙΣ – ΑΠΟΨΕΙΣ Η ζωή ξέρει να ανταποδίδει αδικίες και συμπεριφορές, αρκεί να έχεις υπομονή!

AGGELOS DRITSAS

Πληρωμή επίδομα θέρμανσης: Πότε καταβάλλεται η τρίτη δόση

AGGELOS DRITSAS

Γονείς και σχολείο εν δράσει στο Ναύπλιο: Aνοιχτές συζητήσεις για γονείς και κηδεμόνες

AGGELOS DRITSAS

Ακίνητα Airbnb: Σε διπλό κλοιό οι ιδιοκτήτες από Σεπτέμβριο

AGGELOS DRITSAS

Το πανηγύρισε με σαμπάνιες ο Παναργειακός! (+video)

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίασε ενόψει χειμερινής περιόδου το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας στην Π.Ε. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Στα πλαίσια συνεργασία μας με το ΣΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ

AGGELOS DRITSAS

Έφτιαξαν και στόλισαν τις πασχαλινές λαμπάδες

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Η προεκλογική μας επίσκεψη στην κοινότητα των Φούρνων

AGGELOS DRITSAS