ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 (08:30) θα διεξαχθεί στο Άργος ο 6ος Δρόμος Κάστρου Άργους, απόστασης 10,5 χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων και Δρομέων Αργολίδας, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.

Μια αθλητική δρομική δραστηριότητα που σκοπό έχει να αναδείξει το φυσικό κάλλος της περιοχής, με την σύνδεση δύο ιστορικών αρχαιολογικών χώρων: την Αρχαία Δειράδα και τη «Λάρισα», το Κάστρο του Αργους.

Τοποθεσία-Χώρος Εκκίνησης: Προφήτης Ηλίας (Λόφος Ασπίδας), Αργος Αργολίδας.

Περιγραφή Διαδρομής: Ο αγώνας ξεκινάει από τον Προφήτη Ηλία στο Αργος, περιλαμβάνει ανάβαση στο κάστρο και επιστροφή.

Αποτελείται κυρίως από βατή ασφάλτινη διαδρομή, εκτός από ένα μικρό κομμάτι που διεξάγεται μέσα στο Κάστρο του Αργους και είναι χωμάτινο!

Ξεκινάτε με κατηφόρα περίπου ενός χιλιομέτρου, συνεχίζετε με ανηφόρα έως τη μέση της διαδρομής (Κάστρο Λάρισα), όπου κάνετε αναστροφή και επιστρέφετε στην εκκίνηση όπου και τερματίζετε.

Τροφοδοσία: Θα υπάρξουν δυο σταθμοί τροφοδοσίας με νερό, στο 3ο και στο 8ο χιλιόμετρο.

Χρονικό Οριο Αγώνα: Θα υπάρχει χρονομέτρηση και οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 100 λεπτά (1 ώρα και 40 λεπτά).

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Επαθλα: Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Οι έξι πρώτοι άνδρες αθλητές γενικής κατηγορίας και οι έξι πρώτες γυναίκες αθλήτριες γενικής κατηγορίας θα βραβευτούν με Κύπελλο.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Το αντίτιμο του αγώνα είναι 5 ευρώ, το οποίο και θα καταβληθεί κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής από τη γραμματεία, την ημέρα του αγώνα.

Μικρός αριθμός νέων εγγραφών θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη στιγμή που δεν θα έχει συμπληρωθεί το όριο των 150 συμμετοχών.

Για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους. Επίσης θα πρέπει να είστε καλά στην υγεία σας, και να έχετε πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι αγωνιζόμενοι συναινούν στη λήψη φωτογραφιών για χρήση στον Τύπο.

Εθελοντική Προσφορά: Στον 6ο Δρόμο Κάστρου Αργους θα υπάρξει υποστήριξη από εθελοντικές ομάδες και υγειονομική κάλυψη.

Ιατρική Εξέταση: Ο λοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Χορηγοί: Οικολογικό Ελαιοτριβείο ΕΛΙΟΝ – Τσαγκαρέλης Δ. και η εταιρία σπιτικών αναψυκτικών της Real Pure.

Πληροφορίες: Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους κάτωθι:

Δημήτρης Βύρλας: (Πρόεδρος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας) 6974481474

Γιώργος Πανοβράκος: (Αντιπρόεδρος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας) 6972995712

Νικόλαος Σιαχάμης: (Γραμματέας Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας) 6939672096

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κορωνοϊός: Απίστευτος ο αριθμός όσων έχουν εμβολιαστεί μεταξύ των διασωληνωμένων

AGGELOS DRITSAS

Συγκινεί το βίντεο από το reunion συμμαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.

AGGELOS DRITSAS

Τέλος εποχής: Λουκέτο σε ένα από τα πιο ιστορικά εργοστάσια

AGGELOS DRITSAS

Κολυμβητικές Ιπτάμενες επιτυχίες σε αγώνες Open Water σε Τολό και Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ήττα για την ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Αργολίδας από την ΕΠΣ Αθηνών

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών Ενεργοποιήθηκε για το κοινό η ψηφιακή «Πλατφόρμα Συμμετοχής»

AGGELOS DRITSAS

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας γνωμοδότησε αρνητικά για την επέκταση των ιχθυοτροφείων στην Βουρλιά, στην Κορακιά και στο Θυννί

AGGELOS DRITSAS

Η αξία του επαγγελματικού προσανατολισμού και η συμπλήρωση των μηχανογραφικών από τους μαθητές .

AGGELOS DRITSAS

Ιδιοκτήτης εταιρείας συλλογής απορριμμάτων έκαψε τα απορριμματοφόρα του Δ. Μαλεβιζίου 

AGGELOS DRITSAS

Κτηματολόγιο: Στην Αργολίδα τα περισσότερα «αγνώστου ιδιοκτήτη» ακίνητα

AGGELOS DRITSAS

Δήλωση Γιώργου Γαβρήλου, Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή διαιτητών, κριτών, προπονητών

AGGELOS DRITSAS