ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, κ. Γιάννη Μαλτέζο, αλλά και τη σχολική αποστολή 368 μαθητών και καθηγητών από σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του αδελφοποιημένου Δήμου, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 7 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο κ. Βοργιαζίδης υποδέχθηκε τον ομόλογό του και τους κ.κ. Χαράλαμπο Σέλλη (Πρόεδρος ΔΕΥΑΑΡ) και Αντώνιο Καρδάκο (Πρόεδρο Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής) που ταξίδεψαν από την ιστορική πόλη της Πελοποννήσου, συνοδεύοντας τους μαθητές και καθηγητές από το 1ο, 2ο, και 3ο ΓΕΛ, το Μουσικό Σχολείο και το ΕΠΑΛ Άργους – Μυκηνών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε τους στενούς δεσμούς του Άργους – Μυκηνών με την Βέροια και ιδιαίτερα τους κοινούς προγονικούς δεσμούς της βασιλικής δυναστείας της Μακεδονίας, των Τημενιδών, που κατάγονταν από το Άργος.

Το εξαιρετικά καλό επίπεδο των επαφών που αναπτύσσονται εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία ανάμεσα στους δύο δήμους επισήμανε με τη σειρά του και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, τονίζοντας την ανάγκη περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων, εξ αφορμής της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Οι δύο άνδρες καλωσόρισαν από κοινού στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας τους μαθητές και τους καθηγητές στο πλαίσιο της σχολικής εκπαιδευτικής εκδρομής. Ο Δήμαρχος Βέροιας μίλησε για τον ιστορικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό πλούτο της Βέροιας, ενώ ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, προκειμένου να επισκεφθεί την πόλη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ήττα στις… λεπτομέρειες για τον ΑΟ Ερμιονίδας από τον Παναργειακό στο ΔΑΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Δυο συλλήψεις στο Άργος για μαχαίρια και ναρκωτικά

AGGELOS DRITSAS

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης και ιστορικής ευθύνης, στεκόμαστε σήμερα εδώ

AGGELOS DRITSAS

Αναβάλλεται η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου λόγω της κακοκαιρίας

AGGELOS DRITSAS

Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Φιλικό του Παναργειακού με τον Παναθηναϊκό Β΄ στο ΔΑΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

Καλαμάτα Κ19- Παναργειακός Κ19 1-0 για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Super League 2 K19.

AGGELOS DRITSAS

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο την Κυριακή 10/12

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην 12 η Γιορτή ελιάς και ελαιολάδου στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

AGGELOS DRITSAS