ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑ

Στο εδώλιο ο Βέρτης για τον «μαϊμού» εμβολιασμό στην ορχήστρα του πριν την συναυλία στο Ισραήλ

Δικάζεται τον Ιούνιο ο τραγουδιστής που φέρεται ότι προσέλαβε ψευτογιατρό για μαζικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού σε 30 μουσικούς της ορχήστρας του, ώστε να μεταβούν στο Ισραήλ για συναυλίες, εν μέσω της πανδημίας και πριν αρχίσουν τα εμβόλια στην Ελλάδα

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κατά του Νίκου Βέρτη, του στενού συνεργάτη του Χαράλαμπου Καμπά και του Κύπριου ψευτογιατρού που εμβολίασε με άγνωστο υγρό πάνω από 30 άτομα, τον Απρίλιο του 2021 προκειμένου να ταξιδέψουν στο Ισραήλ για συναυλίες του τραγουδιστή.

Η υπόθεση έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2022 μετά από καταγγελία δύο μουσικών που ανήκαν στην ορχήστρα του τραγουδιστή: του Περικλή Αλιώπη και του Μάνου Επιτροπάκη, με τον πρώτο να προχωρεί σε μήνυση κατ’ αγνώστων και τον δεύτερο να δηλώνει μάρτυρας στη μήνυση. Μάλιστα ο μεν πρώτος παραιτήθηκε, ο δε δεύτερος απολύθηκε από την ορχήστρα.

verths
Ο ψευτογιατρός δήθεν κάνει το εμβόλιο σε έναν από τους μουσικούς του Βέρτη μέσα σε σουίτα του «Yton»

Ο Νίκος Βέρτης παραδέχτηκε ότι έπεσε θύμα απάτης από τον ψευτογιατρό που έστειλε η ισραηλινή εταιρεία παραγωγής, αλλά διαφώνησε με όσα ισχυρίζονται οι δύο πρώην μουσικοί του. Μάλιστα, έχει καταθέσει αγωγές εναντίον τους, τρεις για κάθε μουσικό, θέλοντας να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του για όσα καταγγέλλουν. Ωστόσο, μετά την εισαγγελική έρευνα ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά των τριών, που θα εκδικαστεί τον Ιούνιο. Σύμφωνα με αυτήν, οι εξηγήσεις που έδωσε ο Νίκος Βέρτης για τα εμβόλια-μαϊμού δεν έπεισαν τον εισαγγελέα. Ετσι, ο τραγουδιστής κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, ηθική αυτουργία σε κατ’ εξακολούθηση κατάρτιση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού και ηθική αυτουργία για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο συνεργάτης του Χαράλαμπος Καμπάς, ενώ ο Κύπριος ψευτογιατρός Δημήτρης Παναγιώτου κατηγορείται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος.

Εμβολιασμός στο «Yton»
O Μάνος Επιτροπάκης έβγαλε μια αυθόρμητη selfie με το κινητό του στην είσοδο του μουσικού χώρου «Yton Music Hall» την επίμαχη ημέρα. Στο φόντο ο Νίκος Βέρτης να του χαμογελάει, με το ημερολόγιο να γράφει Τρίτη 13 Απριλίου του 2021 (η αποφράς των αποφράδων), όμως πιθανότατα η ημερομηνία δεν τον απασχόλησε καθόλου.

Ο μουσικός που ανήκε στην ορχήστρα του ερμηνευτή είχε κληθεί μαζί με περίπου 30 άτομα και συγγενικά πρόσωπα του Βέρτη για να εμβολιαστεί κατά του COVID-19 προκειμένου να μεταβούν τον προσεχή Μάιο στο Ισραήλ για δύο συναυλίες. Ο μαζικός εμβολιασμός διοργανώθηκε από την ισραηλινή εταιρεία παραγωγής των συναυλιών, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Yton» και διενεργήθηκε από ψευτογιατρό, σύμφωνα με τη δικογραφία. Η αντιπαράθεση που πυροδοτήθηκε αφορά τους δύο πρώην μουσικούς του Βέρτη, εκ των οποίων ο Περικλής Αλιώπης παραιτήθηκε και κινήθηκε δικαστικά κατά αγνώστων, ενώ ο Μάνος Επιτροπάκης, που πήγε ως μάρτυρας του Αλιώπη, απολύθηκε, σύμφωνα με τα έγγραφα της αγωγής του, επειδή του ζητήθηκε από τον τραγουδιστή να ανακαλέσει και δεν το έπραξε.

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή, μόνο αυτοί οι δύο μουσικοί διαχώρισαν τη θέση τους με σκοπό να τον εκδικηθούν, καθώς στον έναν αρνήθηκε να δανείσει 50.000 ευρώ έναν χρόνο νωρίτερα, ενώ ο άλλος ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει να ανήκει στην ορχήστρα του.

«Για τους συγκεκριμένους λόγους εν γνώσει τους ισχυρίζονται ψευδώς», ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, «πως τους ενέπλεξε σε μια διαδικασία παράνομου εμβολιασμού, τη στιγμή που γνωρίζουν ότι και ο ίδιος εξαπατήθηκε, ενώ άλλωστε τον είδαν να εμβολιάζεται, μαζί με άτομα της οικογένειάς του, όπως η σύζυγος του αδελφού του και μητέρα των ανιψιών του και συνεργάτες του».https://www.protothema.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Απάνθρωποι θανάτωσαν 4 αδέσποτα γατάκια στις Σπέτσες – Σε εξέλιξη Αστυνομικές ερευνες

admin

Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Ηλεκτροπληξία γυναίκας – Μπλέχτηκε ο χαρταετός της σε καλώδια της ΔΕΗ

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024» 

AGGELOS DRITSAS

Τίγρεις-Φείδων Άργους 1-1

admin

Πέτρος Τατούλης από Κορινθία: Γνωριζόμαστε και μιλάμε χρόνια τώρα μαζί μόνο με αλήθεια και πράξεις

diktio

LIVE ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

admin

Πλατφόρμα για ηλεκτρονικό «φακέλωμα» παραγωγών και εμπόρων αλκοολούχων ποτών

admin

ΤΟΛΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη ΒΙΝΤΕΟ

diktio

Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

diktio