ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις Τίγρεις και Φείδων Άργους ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής γυναικών!

Οι παίκτριες του Γιώργου Πανούση εμφανίστηκαν ανεβασμένες και είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο δεν είχαν εύκολη την τελική προσπάθεια.

Έτσι ο Φείδων προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις και στο 18΄ η Κουκουμάνου έκανε τη σέντρα-σουτ με την Αντωνοπούλου να διώχνει, ενώ στο 19΄ η Σαμπάνη δέχθηκε ωραία μπαλιά, ξεμαρκαρίστηκε , έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια! Στο 30΄ η Μούγιου έκανε το μακρινό σουτ με την Αντωνοπούλου να διώχνει, ενώ στο 34΄ η Ράπτη έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά, με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Μούγιου!

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Κουκουμάνου έκανε την σέντρα σουτ με την Αντωνοπούλου να δηλώνει παρούσα και να μπλοκάρει!
Στην επανάληψη ο Φείδωνας είχε την κατοχή και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Όμως η καλή αμυντική λειτουργία της Γιαννιώτικης ομάδας περιόρισε τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων! Έτσι βρέθηκε η ευκαιρία να βγουν μπροστά οι Γιαννιώτισσες και στο 73΄ η Γρίβα έβγαλε ωραία ασιστ στην Ράπτη και εκείνη με πλασέ έκανε το 1-0!

Μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν έχασαν οι φιλοξενούμενες στο 85΄ με την Σαμπάνη να βγαίνει τετ α τετ, να πλασάρει και την Αντωνοπούλου να μπλοκάρει!

Όμως στι καθυστερήσεις καρποφόρησε η υπεροχή των παικτριών του Φείδωνα όταν η Τριανταφύλλου εκτέλεσε κόρνερ και η Βαλκάνη με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1 με τον Φείδωνα να μένει ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής!

Διαιτησία: Δοβατζήκας (Ντόλιας, Παπαλαμπρόπουλος) Ε.Π.Σ. Γραβενών

Τίγρεις: Αντωνοπούλου, Αγγελιδάκη, Λέντη, Πριλίγκου, Κώτση, Δασκάλου, Σκούρου, Ράπτη (77΄ Τζίμα), Γρίβα, Μπόλωση, Μαργώνη

Φείδων Άργους: Μούγιου, Σταυρού, Παπανικόπουλοπου, Γκρότση, Αρεστη, Γαλανη (65΄ Ροδόπουλου), Μούγιου, Σαμπάνη, Τριανταφύλλου, Κουκουμάνου, Βαλκάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κωνσταντίνος Χρονόπουλος : Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας ,

admin

Επίσκεψη Τατούλη σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα: Δέσμευση για διαχείριση υδάτων και φυσικές καταστροφές

diktio

91 συμμετοχές στην «Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2023»

diktio

Νόμος του κράτους ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών

admin

Μικροσεισμός καταγράφηκε στην ορεινή Αργολίδα

diktio

Οφειλές στο Δημόσιο: Ποιοι χρωστούν τα λιγότερα και ποιοι τα περισσότερα

Αλεξάκου – Γκλιάτη Σταματίνα: Με την Δύναμη της Προσφοράς σε πρώτο πρόσωπο για ένα Δήμο με ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία

Όταν η ‘’αυλαία πέφτει’’ υπάρχουν και εκείνοι που παραμένουν πίσω.

AGGELOS DRITSAS

Α2 Γυναικών: 11η Αγωνιστική (7/1) – Αποτελέσματα ΒΙΝΤΕΟ

admin

Μαμά έρχομαι: Το ανατριχιαστικό τρέιλερ του ντοκυμαντέρ για τα Τέμπη

admin

Συνάντηση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με την ΥπουργόΕσωτερικών κα. Νίκη Κεραμέως

admin

Μεγάλη και αυθόρμητη συμμετοχή των πολιτών στις Καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS