ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας

Στην προσπάθειά του να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τους ασθενείς και τις ευπαθείς ομάδες, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» συγκεντρώνει τρόφιμα, για τους ανθρώπους αυτούς που παλεύουν με τη ασθένεια αλλά και με τη φτώχεια. 

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται σε όλους μας, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου μας, στη Γούναρη 47, στο Άργος κατά τις ώρες λειτουργίας του και συγκεκριμένα Δευτέρα- Παρασκευή 10:00-13:00 και για το Ναύπλιο μετά από συνεννόηση με την κ. Τσουκαλά στο τηλέφωνο 6976514956.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα:

• Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, σπορέλαιο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ντοματοχυμό, Τυποποιημένα τσουρέκια, αλεύρι, είδη πρωινού, αλάτι, πιπέρι, ξύδι κ.α.
• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες κ.α.

• Είδη οικιακής χρήσης όπως αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων κ.α.
• Χαρτικά όπως χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες κ.α.

· Νωπά προϊόντα και λαχανικά μετά από συνεννόηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επικές επιδόσεις για την Ναυπλιώτισσα Χριστιάνα Γαρουνιάτη – Κατέκτησε 7 χρυσά και ένα ασημένιο σε Διεθνή Αγώνα στην Κύπρο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Κώστα Γκιώνη

AGGELOS DRITSAS

Βιβλιοθήκη Ερμιόνης Απόστολος Γκάτσος

AGGELOS DRITSAS

Το γεμάτο συγκίνηση χειροκρότημα που ράγισε καρδιές στην μεγαλειώδη πορεία για τα θύματα των Τεμπών.

AGGELOS DRITSAS

Κάποιοι αποφάσισαν πάλι για εμάς χωρίς εμάς ,την κατάργηση του ιστορικού Ειρηνοδικείου Μάσσητος

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ο Μάνος Περράκης προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου

AGGELOS DRITSAS

Δύο σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – αισθητοί και στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

AGGELOS DRITSAS

Μίνωας Ένωση Κρητών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

AGGELOS DRITSAS

ΕΡΜΙΟΝΗ – ABBEVILLE: ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΥ ΒΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

19η Εθελοντική Αιμοδοσία συλλόγων γονέων και κηδεμόνων δημοτικών σχολείων Άργους

AGGELOS DRITSAS