ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Η 28χρονη είχε καταγγείλει τον 39χρονο δολοφόνο της για βιασμό – ΕΔΕ για το φονικό έξω από το αστυνομικό τμήμα

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου είχε πάει η άτυχη 28χρονη για να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της ο οποίος την δολοφόνησε.

Το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η γυναίκα, είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 39χρονου το 2020, για βιαιοπραγία και βιασμό ενώ επιπλέον είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Η άτυχη γυναίκα πήγε αργά το βράδυ στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από ένα φίλο της, για να καταγγείλει τον φερόμενο ως δράστη, επειδή την παρενοχλούσε.

Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το τμήμα την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100. Εκεί ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, φέρονται να άκουσαν τις φωνές της.

O θύτης και η 28χρονη

Είχε υποβάλει μήνυση το 2020

Η 28χρονη που τραυματίστηκε θανάσιμα λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της το 2020, για βιαιοπραγία και βιασμό.

Σχετικά με το περιστατικό της Δευτέρας πάντως, πληροφορίες της ΕΛΑΣ, τις οποίες μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρουν πως όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στο Α.Τ. της περιοχής, συνοδευόμενη από ένα φίλο της, για να καταγγείλει τον δράστη επειδή την παρενοχλούσε, ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν.

Η αξιωματικός Υπηρεσίας φέρεται να της είπε να περιμένει μέσα στο Α.Τ., προκειμένου να καλέσει ένα περιπολικό. Η 28χρονη όμως, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, δεν περίμενε και αμέσως μετά βγήκε έξω από το Α.Τ., μαζί με το άτομο που την συνόδευε. Παράλληλα, κάλεσε η ίδια από το κινητό τηλέφωνό της το κέντρο της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να πάει ένα περιπολικό στο σημείο. Την ώρα που μιλούσε με το «100», ο 39χρονος, που παραμόνευε, της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε, ενώ ο φίλος της δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε με ασθενοφόρο, και με τη συνοδεία αστυνομικών, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Προανάκριση διενεργεί και η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο, η αξιωματικός Υπηρεσίας, είπε στην 28χρονη να περιμένει μέσα στο Α.Τ., προκειμένου να καλέσει ένα περιπολικό.

Η 28χρονη όμως, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, δεν περίμενε και αμέσως μετά βγήκε έξω από το Α.Τ., μαζί με το άτομο που την συνόδευε. Παράλληλα, κάλεσε η ίδια από το κινητό τηλέφωνό της το κέντρο της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να πάει ένα περιπολικό στο σημείο.

Την ώρα που μιλούσε με το «100», ο 39χρονος, που παραμόνευε, της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε, ενώ ο φίλος της δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε με ασθενοφόρο, και με τη συνοδεία αστυνομικών, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σημειώνεται, ότι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής διέταξε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες αστυνομικών.

με πληροφορίες από tanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αργολίδα τη Δευτέρα 28/8

admin

6η διεθνής έκθεση VERDE.TEC: 29 – 31 Μαρτίου 2024

AGGELOS DRITSAS

Με απόδοση 2,72% η επανέκδοση του 5ετούς ομολόγου του ελληνικού Δημοσίου

admin

Δεμένα τα πλοία την Μ. Τετάρτη – Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία η ΠΝΟ

AGGELOS DRITSAS

Γυμνάσια από Άργος και Ναύπλιο θα επισκεφθούν τη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

diktio

Όλα έτοιμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις εκλογές της Κυριακής

diktio

21χρονοι στο Ναύπλιο κυκλοφορούσαν με ξύλινο γκλοπ – Τους συνέλαβε η ΔΙ.ΑΣ.

admin

Ένα διαφορετικό καρναβάλι φέτος για το σχολείο μας

AGGELOS DRITSAS

Καλό Πάσχα!!!

AGGELOS DRITSAS

Αγιασμός στο Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας

diktio

Σπείρα «ξάφρισε» πάνω από 138.000 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς

AGGELOS DRITSAS

Από την 1η Μαρτίου POS και ταμειακές σε όλες τις λαϊκές αγορές

admin