ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμμετοχή του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «ImagineEU»

Μαθητές και μαθήτριες της ομάδας «EPAS – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου,αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που μάς δίνει η ΕΕ, ώστε να γίνουμε ενεργοί πολίτες με την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών(ΕΠΠ), λαμβάνουμε μέρος στον διαγωνισμό «ImagineEU».

Ο διαγωνισμός αυτός βασίζεται στην ιδέα της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών,ενός σημαντικού εργαλείου συμμετοχικής δημοκρατίας στην ΕΕ, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη χάραξη πολιτικών της ΕΕ.

Για τον σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε ένα βίντεο 3 λεπτών, με τίτλο «Άκου Ευρώπη, έχω δικαίωμα» και θέμα τα Θεμελιώδη Δικαιώματα των σημερινών νέων της ηλικίας μας, με στόχο τη βελτίωση της κοινότητάς μας, προτείνοντας ταυτόχρονα τον ιστότοπο https://milaeu2ogelnafpliou.blogspot.com σε κάθε νέο/νέα που επιθυμεί να εκφραστεί ελεύθερα σε περίπτωση παραβίασης ή και καταπάτησης των δικαιωμάτων του/της.

Θα ήταν χαρά και τιμή για μας να δείτε το βίντεο καινα μας στηρίξετε με την ψήφο σας !

Αρκεί να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο, να εγγραφείτε στην πλατφόρμα είτε με τον αριθμό EU αν έχετε είτε ως register και στη συνέχεια να ψηφίσετε την ταινία μας!!

https://citizens-initiative-forum.europa.eu/video-competition/imagineeu-akoy-eyropi-eho-dikaioma_en

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Νίκος, Αρχοντία, Ναταλία, Μαριλία, Δήμητρα, Σιαλένα, Άννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την ειδική αγωγή, με σεβασμό και ευθύνη απέναντι σε κάθε παιδί!

AGGELOS DRITSAS

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Θέμα χρόνου η ανάρτηση της κατάταξης – Τα επόμενα βήματα

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΕΤ: Τι πρέπει να προσέξουμε στα θαλασσινά εδέσματα της σαρακοστής

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού με τον πρόεδρο της ΕΟΚ

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Καμπόσου: “Πρόβα” νίκης

AGGELOS DRITSAS

Σημαντικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης από την ΔΥΠΑ (Πρώην ΟΑΕΔ)

AGGELOS DRITSAS

Χριστουγεννιάτικη… Χαρά για όλα τα παιδιά!!! 

AGGELOS DRITSAS

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού το Δημαρχείο Ερμιονίδας φωταγωγήθηκε μωβ.

AGGELOS DRITSAS

Καθαρά Δευτέρα: Τί σημαίνει το πέταγμα του χαρταετού

AGGELOS DRITSAS

Άρης Μουγκοπέτρος: Η νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο με το «δεμένο» χέρι

AGGELOS DRITSAS

Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

AGGELOS DRITSAS

ΨΗΦΙΣΜΑ : Κατά την 32η / 12-8-2024 τακτική συνεδρίαση

AGGELOS DRITSAS