ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Κώστα Τσιάρα, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν θέματα που αφορούν την προώθηση ζητημάτων για τον Δήμο μας και κυρίως η πορεία της ολοκληρωμένης πρότασης χρηματοδότησης, συνολικού ύψους 3.000.000,00€ στα πλαίσια του Προγράμματος Π3-73-1.2 «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ».

Με το έργο αυτό ο Δήμος Ερμιονίδας πρόκειται να προβεί στις απαραίτητες εργασίες για τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών της αγροτικής οδοποιίας στις Δημοτικές Κοινότητες, με στόχο τη διασφάλιση της οδικής ασφάλειας, την ευκολότερη, την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων.

Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και η αναβάθμιση των υποδομών αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

Συνεργαζόμαστε στενά με την κεντρική διοίκηση, ώστε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των δημοτών μας και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημήτρης Πτωχός – Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Για πρώτη φορά φυλάκιση χωρίς αναστολή γιατί βασάνιζε και σκότωνε γάτες – Τι εξόργισε την εισαγγελέα

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Συνάντηση εργασίας με στελέχη της ΔΕΥΑΑΡΜ είχε ο Μαλτέζος – Οι προτεραιότητες

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα δύο δήμοι θα πάρουν λεφτά το ΥΠΕΣ

AGGELOS DRITSAS

Νέες Τοποθετήσεις Γενικών Διευθυντών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ξύπνησε μνήμες της προσφυγιάς ο περίπατος στο Συνοικισμό Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ- ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ 3-2

AGGELOS DRITSAS

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ασίνης

AGGELOS DRITSAS

17 συλλήψεις πραγματοποιήσε η Αστυνομία στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Μαθητές από το Ottobrun συνοδευόμενα και από τον δήμαρχο της αδελφής πόλης κ. Thomas Loderer

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται η 2η Γιορτή Γκόγκας του Δήμου Άργους Μυκηνών!

AGGELOS DRITSAS

Το έθιμο της καύσης του Βαραββά στη Νέα Κίο Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS