ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη, στην Αθήνα, με στόχο την επιτάχυνση των δράσεων αποκατάστασης και προστασίας στην πυρόπληκτη περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η άμεση ανακήρυξη της περιοχής ως αναδασωτέας και η επιτάχυνση των μελετών για την υλοποίηση αντιδιαβρωτικών έργων. Παράλληλα, κλιμάκια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του ΕΛΓΑ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου προχωρούν στην ακριβή εκτίμηση των ζημιών και των απαιτούμενων ενεργειών.

Επιπλέον, εξετάστηκε η στρατηγική διαχείρισης των υδάτινων πόρων, με έμφαση στην προώθηση έργων αφαλάτωσης και βιολογικών καθαρισμών.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε τη δέσμευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να ενεργήσει άμεσα και αποτελεσματικά, τονίζοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας με τα αρμόδια Υπουργεία για την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων και την ταχεία υλοποίηση των έργων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με Τιμή και Πίστη υποδέχτηκε τον Νέο Μητροπολίτη Μαντινείας καιΚυνουρίας

AGGELOS DRITSAS

18 θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Καλή Χρονιά! Το 2025 είναι εδώ, φέρνοντας νέες προκλήσεις, ευκαιρίες και ελπίδες! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Περιφερειακή Επιτροπή | Έγκριση σημαντικών έργων για τις μεταφορές μαθητών, την ενεργειακή αναβάθμιση και τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα

AGGELOS DRITSAS

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και το Πλαίσιο Δράσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2024

AGGELOS DRITSAS

Σπάω τη σιωπή”: Δράση μαθητών για τον σχολικό εκφοβισμό στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα, Σάββατο 20/4 στο Δημαρχείο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Εκτροπή και ανατροπή φορτηγού στην Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού 

AGGELOS DRITSAS

Δωρεά απινιδωτή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Τον πολιούχο τους Άγιο Αρτέμιο γιόρτασαν οι αστυνομικοί της Αργολίδας (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

AGGELOS DRITSAS

«Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»: 9ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μικρασιατικής Καταστροφής

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS