ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Σύνοψη του εξαμηνιαίου έργου της νέας Δημοτικής Αρχής από το Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων όπου μεταξύ άλλων θεμάτων υπερψηφίστηκε και ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενώ στη συνέχεια έγινε η Απολογιστική Συνεδρίαση του διμήνου, όπου αφού δεν υπήρξαν ερωτήσεις και δεν τέθηκαν θέματα για να απαντηθούν από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, η συνεδρίαση έκλεισε με μια σύνοψη του εξαμηνιαίου έργου της νέας Δημοτικής Αρχής από το Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό.

Απολογιστική 28-6-2024

Δύο λόγια μόνο κύριε Πρόεδρε,

Με την ψήφιση του Ισοσκελισμένου Προϋπολογισμού του 2024 και του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, όπου έγιναν οι αλλαγές μετά και την κατάργηση των Νομικών Προσώπων και την ενσωμάτωσή τους στο Δήμο, ολοκληρώθηκε η δυσκολότερη ίσως περίοδος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Γιατί εκτός από αυτά που ήταν απαραίτητα να γίνουν για ένα νέο ξεκίνημα στη λειτουργία του Δήμου μας, έπρεπε να δοθούν λύσεις σε μια σειρά από θέματα τα οποία και λόγω της προηγούμενης προεκλογικής χρονιάς είχαν βαλτώσει, είχαν παραμεληθεί, είχαν δρομολογηθεί σε άλλη κατεύθυνση από την προηγούμενη δημοτική αρχή, από αυτήν που εμείς οραματιζόμαστε και θέλουμε να εφαρμόσουμε, την οποία και ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

Στους έξι αυτούς μήνες έγιναν πολλά, τα οποία μπορεί να μην έγιναν γνωστά, το αποτέλεσμά τους όμως θα φανεί το επόμενο διάστημα καθώς αφορούσαν την αλλαγή νοοτροπίας στη διοίκηση και λειτουργία των Υπηρεσιών, την άσκηση των αρμοδιοτήτων και την αναδιάταξη του στελεχιακού δυναμικού ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν για το Δήμο μας και την εξυπηρέτηση των Δημοτών.

Από την επόμενη βδομάδα, σταδιακά θα ανακοινώσουμε τις αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις που κρίθηκαν απαραίτητες μετά την εξάμηνη εμπειρία στη διοίκηση του Δήμου μας, όπως και τα μεγάλα θέματα του προγράμματός μας τα οποία ήδη έχουμε προετοιμάσει και έχουμε κάνει τις πρώτες επαφές για τη συντομότερη υλοποίηση τους.

Η διαφάνεια, η νομιμότητα και ο ανοιχτός Δήμος που υποσχεθήκαμε, καθώς και οι δεσμεύσεις για δημοσιοποίηση των οικονομικών και σοβαρών εκκρεμοτήτων που παραλάβαμε, ισχύουν χωρίς εκπτώσεις και θα πραγματοποιηθούν άμεσα.

Η πίστωση χρόνου που σιωπηρά μας έδωσαν οι συνδημότες μας, έληξε, από την άμυνα που αναγκαστικά βρεθήκαμε για τους γνωστούς, κυρίως οικονομικούς λόγους, που είχαν επιβληθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, περνάμε στο δημιουργικό κομμάτι του πρώτου χρόνου της θητείας μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινότητα και τα προβλήματά της.

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Ορφανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 Αναστάσιμη ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

 Το Πυργόσπιτο της Κάντιας ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

“Κανείς δεν είναι μόνος όταν υπάρχει συλλογική αλληλεγγύη.”

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Τροχαίο. Εκτροπή μηχανής επάνω σε διαφημιστικές πινακίδες ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ψήφισμα του Δήμου Ναυπλιέων για την συγχώνευση των Δ.Ε.Υ.Α.

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης λόγω καύσωνα:​

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός: Παραπληροφόρηση και ψευδή στοιχεία για τις εορταστικές δαπάνες του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΙΣ  ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Εντός έδρας ήττα για τον Πανναυπλιακό από τον Αιγέα Πλωμαρίου

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΑΝΑΠΛΙ ΕΜΠΡΟΣ ! & ΠΙΣΩ .. Έχουμε επίσημα τα βάθη Το έργο απέτυχε Εκατομμύρια χάθηκαν Οι ευθύνες είναι τεράστιες …

AGGELOS DRITSAS

Ανάβαλος-“Φύκια και μεταξωτές κορδέλες”ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS