ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Χθές μελετώντας ένα επιστημονικό περιοδικό έπεσα σε μια πολύ σοβαρή έρευνα του Ο.Ο.Σ.Α που με βάση τις σταθερές τιμές του 2004 έχει μειωθεί η αγοραστική μας δύναμη κυρίως του κάθε μισθωτού τόσο του ιδιωτικού τομέα όσο και του Δημοσίου τομέα κατά 35% .

Φυσικά δεν σας λέω κάτι καινούργιο όλοι το έχουμε ζήσει τα τελευταία 18 χρόνια, περάσαμε πολλά τόσο με την οικονομική όσο και στην συνέχεια με την υγειονομική κρίση.

Η ανάρτηση μου έχει σχέση με την κρίση που προέκυψε στο πολιτικό σύστημα και τους φορείς του για να ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα των τελευταίων Ευρωεκλογών.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται πολλές φορές δεν υπάρχει ένας άλλος δρόμος,μια άλλη προοπτική η οποία θα τους βελτιώσει το βιοτικό τους επίπεδο,θα βελτιώσει την καθημερινότητα,θα βελτιώσει την αγοραστική τους δύναμη.

Άλλοι επενδύουν στο πολιτικό Λαϊκισμό και σε ενα ευρύτατο μηδενισμό, αξίζει κάποιοι να ξυπνήσουν και να δώσουν με σοβαρότητα,με ορθολογισμό μια προοπτική,μια ελπίδα,μια πραγματική διέξοδο από την σημερινή παρούσα κατάσταση.

Ζητείται ελπίς,

ζητείται προοπτική κύρια αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι αποτελεσματικές και προοδευτικές πολιτικές και όχι μια επιπλαστη διαμάχη προσώπων και θέσεων.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι,η ιστορία θα κρίνει εάν οδηγηθούμε σε ακραίες καταστάσεις σε συνθήκες μεσοπολέμου, είτε θα επιδείξουν οι υπεύθυνοι σοβαρότητα,και αποτελεσματικότητα για να βρει μια άλλη ξεκάθαρη προοπτική με κοινωνική δικαιοσύνη για τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους.

Τάσος Λάμπρου

καθηγητής κοινωνικής εκπαίδευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τίμησαν και φέτος την εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην Άρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Αρθρο της αδερφης μου Elena Melidi για την κοινωνικη αποστολη των μουσειων.

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού στην Τουριστική σχολή ΣΑΕΚ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Φιλαρμονική στη Φρέγκαινα ;

AGGELOS DRITSAS

Ορκίστηκαν πέντε ακόμα δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο η ασυνειδησία αυξάνεται καθημερινά … BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κουτσούλης: Το ΠΑΣΟΚ τον στηρίζει για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται το ΑrnaSFestival στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Άγριο ξύλο έπαιξαν πελάτες στο καζίνο Λουτρακίου – Στο νοσοκομείο μια σερβιτόρα

AGGELOS DRITSAS

Ένα ταξίδι στην ιστορία… στο Σχολείο μας ,στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι .

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος τραγουδιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΣ: Τροχαίο με μεταφορά του τραυματία οδηγού στο νοσοκομείο, με νεκροφόρα

AGGELOS DRITSAS