ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τάσος Λάμπρου για την “εκρηκτική” κατάσταση στην Ερμιονίδα: “Αφήστε τις αμοιβαίες μηνύσεις τώρα βρείτε λύσεις”

Έχω πει παρά πολλές φορές ότι τα προβλήματα που αφορούν τον Δήμο δεν λύνονται με εκατέρωθεν μηνύσεις και αλληλοκατηγορίες μεταξύ των Δημοτών και του εκάστοτε Δημάρχου.

Τα προβλήματα λύνονται με επίσημο διεξοδικο διάλογο τόσο σε επίπεδο υπηρεσιακό όσο και επίπεδο Δημοτικού συμβουλίου.

Εάν συνειδητά κάποιοι επιθυμούν να τα κρύβουν κάποια στιγμή έρχονται με “εκρηκτικό τρόπο”στην επιφάνεια .

Για την μεγάλη καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του έργου “κόμβος Κρανιδίου -Πορτοχελίου που γράφει ήδη πάνω από 10 χρόνια δεν οφείλεται σε έναν ιδιοκτήτη η στους ιδιοκτήτες της επίμαχης περιοχής οφείλεται σε πάρα πολλούς λόγους και το ξέρουμε όλοι,και το είχα προβλέψει όταν ξεκίνησε το έργο αφού δεν έγιναν τότε όλες οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες.

Τώρα χρειάζεται να επανέλθει η ηρεμία και να βρεθεί μια λύση για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας,να γίνει το έργο αλλά και να εξασφαλιστούν τα δίκαια αιτήματα των Δημοτών – ιδιοκτητών της επίμαχης περιοχής.

Μόνο με διάλογο λύνονται τα προβλήματα και με σύμμαχο την τήρηση της νομιμότητας από όλες τις πλευρές

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο και ευτυχώς έχω και τα πρακτικά του Δημοτικού συμβουλίου της περιόδου 2014- 2019 που για μια ακόμη φορά δικαιώνουν τις θέσεις μου.

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας.
Επικεφαλής της ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

AGGELOS DRITSAS

Ελληνική Παράδοση

AGGELOS DRITSAS

Σάμινθος Πολιτιστικός Σύλλογος: 3η γιορτή Πρωτομαγιάς με ολοήμερο υπαίθριο γλέντι στις Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν τα έργα κατασκευής ομβρίων δικτύων σε Νέα Κίο και στο Νότιο τμήμα του Άργους!

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα η Σοφία και η Βασιλική, οι δίδυμες που χάθηκαν στο Μάτι, θα έσβηναν 14 κεράκια ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Φιλικό η Ερμιονίδα με την Κορωνίδα την Κυριακή 27/8

AGGELOS DRITSAS

Με όραμα, ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης, συγκροτήθηκε το πρώτο Προεδρείο

AGGELOS DRITSAS

Βαλτιμόρη: Έξι τουλάχιστον νεκροί μετά την κατάρρευση της γέφυρας

AGGELOS DRITSAS

Είναι ύψιστη τιμή να βραβεύεις έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό

AGGELOS DRITSAS

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων: Οι 29 Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέγονται

AGGELOS DRITSAS

Πάρος: Σκάφος βρέθηκε ανεβασμένο στη στεριά 

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος:Ο κ. Μαργέτας παρακολουθεί απαθής τους ταραξίες αιρετούς της παράταξής του

AGGELOS DRITSAS