ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Την ίδρυση αστυνομικού τμήματος στη Νέα Κίο ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της ‘’ΑΡΓΩ Α.Ε’’, παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού και του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζου.

Στην συνάντηση, όπου συμμετείχαν στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας και αιρετοί, συζητήθηκαν θέματα περαιτέρω σχεδιασμού και προγραμματισμού για τις επόμενες παρεμβάσεις, έως την ίδρυση του αστυνομικού τμήματος, με σκοπό την διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή της Νέας Κίου, αλλά και ευρύτερα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος ανέφερε:

“Ένα αίτημα των κατοίκων της Νέας Κίου, σήμερα με την παρέμβαση του Υπουργού υλοποιείται!

Η ίδρυση αστυνομικού τμήματος στη Νέα Κίο με μόνιμο προσωπικό τριάντα ατόμων έχει αποτελέσει πάγιο αίτημα των κατοίκων της Νέας Κίου εδώ και δεκαετίες, ζώντας με τον φόβο και που έχουν δει τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και να λεηλατούνται.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Κυβέρνηση και ιδίως τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου σε αγαστή συνεργασία με τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, δουλέψαμε μεθοδικά και θέτοντας ως μόνη προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στο Υπουργείο και στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για να συμβάλει στις προσπάθειές της για την περιοχή”.

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν επίσης οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος και Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού Βασίλης Σιδέρης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους – Μυκηνών, καθώς και εκπρόσωποι από την επιτροπή αγώνα της Κίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πυρκαγιά στην Κουνουπίτσα Τροιζηνίας

AGGELOS DRITSAS

Στην Βουλή η επέτειος της Ά Εθνοσυνέλευσης Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιήθηκε

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πανηγυρίζει το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στο Παλαμήδι

AGGELOS DRITSAS

Το Δημαρχείο του Άργους επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Άννα Καραμανλή

AGGELOS DRITSAS

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Με 11 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

 Ναύπλιο : 56% αύξηση στα δημοτικά τέλη επαγγελματιών

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

AGGELOS DRITSAS

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 

AGGELOS DRITSAS

Πολύ αξιόλογο είναι το έργο που παράγει ο Δήμος Ναυπλιέων στον τομέα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δεσμοί Αίματος: Έλα στη 200η Εθελοντική Γιορτή Αιμοδοσίας στο Άργος

AGGELOS DRITSAS