ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλος.

Η κ. Ζαχαράκη σε ανάρτηση της στα social media ανέφερε: 

“Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο σήμερα. Μου μίλησε με ενθουσιασμό για την τροχιά δυναμικής τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου χωρίς όμως να παραλείπει το έντονο ενδιαφέρον του για την καταπολέμηση των ανισοτήτων και την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Τον ενημέρωσα για την εκπόνηση του σχεδίου δράσης για το δημογραφικό, τις ενέργειες που κάνουμε για το στεγαστικό και την αύξηση του επιδόματος γέννας και την αύξηση επιδόματος μητέρας αγρότισσας. 

Επικεντρωθήκαμε στους διαγωνισμούς που θα τρέξουν ειδικότερα για την δημιουργία κέντρων δημιουργικής απασχόλησης STEM για παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς το πρόγραμμα ανακαινίσεων κατοικιών αλλά και επιχειρήσεων ατόμων με αναπηρία, την επέκταση του προσωπικού βοηθού και στην υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και τα υπόλοιπα προγράμματα του ταμείου ανάκαμψης και τους πυλώνες της νέας προγραμματικής περιόδου για το ΕΣΠΑ.

Με το δήμαρχο έχουμε άψογη συνεργασία εδώ και χρόνια καθώς ιδρύσαμε σε χρόνο ρεκόρ το ΕΕΕΚ Ερμιονίδας το 2020 με την σημαντική συνδρομή του βουλευτή Αργολίδας @andrianos_giannis και την πολύτιμη δωρεά της κ. Λίτας Λιβανού.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΝΟΣ ΣΧΟΙΝΩΧΟΡΗΤΗΣ : Η πρόσληψη και η ορκωμοσία μου

AGGELOS DRITSAS

Eπιχορήγηση από το ΥΠ.ΕΣ. ύψους 786.651,17€ για την εξόφληση χρέους της ΔΕΥΑΕΡ προς την ΔΕΗ

AGGELOS DRITSAS

το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο με ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ,

AGGELOS DRITSAS

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «1o VBC TORNEOARGOLIDA»

AGGELOS DRITSAS

Πάσχα στο Ναύπλιο: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2025!

AGGELOS DRITSAS

Νέοι χώροι στάθμευσης τα Σάββατα στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Η εκκλησία μας σήμερα, Κυριακή 2/03 τιμά τη μνήμη του Αγίου Νικολάου Πλανά.

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου την 20/05/2024

AGGELOS DRITSAS

Η πρώτη Ελληνίδα στην οποία συνταγογραφήθηκε ιατρική κάνναβη

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στις περιοχές που επηρεάζονται από τον ιό του Δυτικού Νείλου

AGGELOS DRITSAS

Γιατί η 39χρονη μαχαίρωσε τον 43χρονο στη μέση του δρόμου

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου 19 Φεβρουαρίου 2024 LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS