ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
Σπουδαστές

Συμμετοχή με μεγάλη επιτυχία της Τουριστικής σχολής ΣΑΕΚ Τουρισμού Πελ/σου στα εγκαίνια του Ιερού ναού Αγίου Παισίου Στο Ναύπλιο. 

Η Τουριστική Σχολή ΣΑΕΚ Τουρισμού Πελ/σου συμμετείχε εθελοντικά στις εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγ. Παισίου στο Ναύπλιο το Σάββατο 18 /05/2024 στους χώρους της Ευαγγελίστριας. 

Οι μαθητές -τριες των τμημάτων Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής & Μονάδων Φιλοξενίας παρασκεύασαν με τους καθηγητές τους εδέσματα , γλυκίσματα και διάφορα κεράσματα για τους πιστούς που προσήλθαν στον Ιερό ναό αλλά και το επίσημο γεύμα για τους προσκεκλημένους του π. Ελευθέριου Μίχου. 

Τόσο οι γεύσεις όσο και η παρουσία – εικόνα και οι τεχνικές που παρουσιάστηκαν από τους μαθητές-τριες της σχολής εντυπωσίασαν τους συνδαιτημόνες του γεύματος όπου και τους χειροκρότησαν με πολλά και θερμά συγχαρητήρια αλλά και από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κκ Νεκτάριο που ευλόγησε την όλη εκδήλωση. 

Οι μαθητές -τριες των τμημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν Μενού γεύματος τριών πιάτων με την καθοδήγηση και επιμέλεια του καθηγητή Μαγειρικής Τέχνης της σχολής μας Κλειδαρά Γεωργίου & Ζαχαροπλαστικής Καπετάνου Ιωάννη. 

Οι μαθητές τριες των μονάδων Φιλοξενίας προετοίμασαν την αίθουσα και παρουσίασαν – σέρβιραν τα εδέσματα του Γεύματος εφαρμόζοντας όλες τις τεχνικές που διδάχτηκαν στην σχολή με τη καθοδήγηση του καθηγητή Εστιατοριακής Τέχνης κ Σούκουλη Δημητρίου αλλά και την αρωγή του υπαλλήλου της ΣΑΕΚ έμπειρου σε θέματα παράθεσης κ Μανιάτη Χρήστου. 

Η Δ/νση της σχολής συγχαίρει τόσο τους μαθητές για την εθελοντική συμμετοχή τους αλλά και τους καθηγητές για την καθοδήγηση και την άριστη επιμέλεια της όλης εκδήλωσης. 

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον π. Ελευθέριο Μίχο για την ευκαιρία που έδωσε στην ΣΑΕΚ Τουρισμού να αναλάβει με επιτυχία την επισιτιστική οργάνωση.. 

ΑΡΓΟΣ 20/05/2024 

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ισθμός της Κορίνθου: Εξερράγη βυτιοφόρο με καύσιμα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ομάδα Γυναικών Άργους: “Για την προστασία του λαού και του περιβάλλοντος”

AGGELOS DRITSAS

“Monologues – for three guitars and one performer” ο Δημήτρης Σουκαράς στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα: «Γυναίκα και Αναπηρία: Δικαιώματα, Ενδυνάμωση, Προοπτικές» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Υδροδότηση με διακοπές στο Τολό μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης 6/3

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Μεγάλες ποσότητες νερού στις παραλιακές περιοχές – Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Στρατηγικές υποδομές για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα της Κορινθίας»

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή δράση φύτευσης λουλουδιών στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Από καθαρές πηγές το 56,9% της ενέργειας που καταναλώθηκε τον Δεκέμβριο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: To πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Αναστασίου

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας,

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητήριο Αργολίδας.

AGGELOS DRITSAS