ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το άγνωστο επίδομα των 200 ευρώ που το παίρνεις 12 μήνες σερί

Το Επίδομα Μακροχρονίων Ανέργων παρέχεται σε πολίτες της Ελλάδας και πολίτες κρατών μελών της ΕΕ ηλικίας 20 έως 66 ετών, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι κατά της ανεργίας και έχουν επιμείνει σε κατάσταση ανεργίας για περισσότερο από 12 συνεχόμενους μήνες.

Το επίδομα ύψους 200 ευρώ μηνιαίως καταβάλλεται από τη Διεύθυνση Υποστήριξης Πολιτών Ανεργίας (ΔΥΠΑ) και μπορεί να καταβληθεί για ένα χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τους 12 μήνες.

Επισκεφτείτε τον ιστότοτο της ΔΥΠΑ για περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ.

Οι προϋποθέσεις για την απόκτηση του επιδόματος περιλαμβάνουν την πλήρη εξάντληση της τακτικής επιδότησης ανεργίας διάρκειας 12 μηνών. Δικαιούχοι είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν λάβει την επιδότηση αυτή τμηματικά, με διαδοχικές αναστολές και επανεκκινήσεις, και υποβάλλουν την αίτησή τους εντός αποσβεστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών από τη λήξη της 12μηνης περιόδου επιδότησης. Αυτοί που λαμβάνουν την επιδότηση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν.Δ. 2961/54, και κατά τη λήξη της επιδότησης δεν έχουν παραμείνει αδιάλειπτα για 12 μήνες στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους εντός αποσβεστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών από τη συμπλήρωση της συνεχούς 12μηνης περιόδου παραμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

iPhone SE 4: Concept render βίντεο αποκαλύπτει Action Button και 48MP κάμερα

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

AGGELOS DRITSAS

ΤΣΟΥΡΝΟΣ : Η αλήθεια για την Καραθώνα

AGGELOS DRITSAS

Αποκριάτικο γλέντι του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου για αύριο Σάββατο 14/06:

AGGELOS DRITSAS

Ελένη Γκαμίλη Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας: “Καμία ανοχή στον υποβιβασμό του Δημοτικού Συμβουλίου”

AGGELOS DRITSAS

Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Cheerleading 2025 στη Σλοβενία! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αργειακές αποκριάτικες καντρίλιες

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, καμία απειλή για τον άνθρωπο από την πανώλη μικρών μηρυκαστικών»

AGGELOS DRITSAS

Κυρία ζητάει εργασία για φύλαξη ηλικιωμένων στην πόλη του Άργους!

AGGELOS DRITSAS

9ος ΔΡΟΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS