ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Σάββατο του Λαζάρου αναβιώνει στο Ναύπλιο ένα όμορφο έθιμο, προάγγελος του Αναστάσιμου Μηνύματος.

Κορίτσια και αγόρια των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων ξεχύνονται στολισμένα με λουλούδια στους δρόμους της παλιάς πόλης μεταφέροντας το μήνυμα της ανάστασης του Λαζάρου. Η εκκλησία μας θεωρεί ότι το Σάββατο του Λαζάρου είναι μέρα θανάτου και ζωής.

Τα παιδιά των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων, επισκέφτηκαν το δημαρχείο και τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου, ανοίγοντας τον δρόμο της Ελπίδας για το Αναστάσιμο Μήνυμα της Θυσίας του Θεανθρώπου.

Τα παιδιά υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Κώστας Καράπαυλος, η πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του δήμου Άντζη Παναγιωτακοπούλου, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ναυπλίου Ειρήνη Μελισσινού, το μέλος της δημοτικής κοινότητας Πόπη Καλκούνου και ευχήθηκαν στους μικρούς μαθητές ευτυχία και πρόοδο και πάντα να μεταφέρουν μηνύματα Ελπίδας, όπως το σημερινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι 20 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας με την παράταξη Τατούλη

AGGELOS DRITSAS

Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΙΠΕΔ: Μεγάλο ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή ως και την Αυστραλία για την Καραθώνα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Το Group King lion’s θα αναστατώσει το Καρναβάλι – Δηλώσεις συμμετοχής

AGGELOS DRITSAS

Στη Νέα Επίδαυρο για τα εγκαίνια του κάστρου Πιάδα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

AGGELOS DRITSAS

Σάλος με τον Πάπα Φραγκίσκο – Αποκάλεσε «π@@στ@δες» τους ομοφυλόφιλους

AGGELOS DRITSAS

Αγγίζουν το 100% οι κρατήσεις για τα δύο τριήμερα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε (Ο Φιλέλληνας.. ) πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

AGGELOS DRITSAS

Η αγάπη εκφράζεται με πράξεις.

AGGELOS DRITSAS

Καταργείται το Πανεπιστημιακό Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας στο Άργος και 35 ακόμα τμήματα που ιδρύθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ

AGGELOS DRITSAS

Εξελέγησαν 15 Δήμαρχοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Σε 5 Δήμους η μάχη μεταφέρεται την 2η Κυριακή

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός στην έναρξη συγκομιδής της βιομηχανικής ντομάτας στο εργοστάσιο της ΚΥΚΝΟΣ στα Σαβάλια Ηλείας.

AGGELOS DRITSAS