ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου επισκέφτηκε το σπήλαιο Φράγχθι

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 το σχολείο μας, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου παράρτημα Κρανιδίου πραγματοποίησε την τελευταία εκπαιδευτική δράση του,την τελευταία εκδρομή του για την σχολική χρονιά 2023-2024 επισκεφτηκαμε το σπήλαιο Φράγχθι και στην συνέχεια κλείσαμε τον περίπατο μας με ένα κέρασμα στο παραδοσιακό καφενείο της Κοινότητας των Φούρνων.

Ευχαριστούμε την καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας κ Μαρία Λιωση για το περιεκτικό εκπαιδευτικό υλικό που μας έδωσε για να ενημερωθούν οι ενήλικοι μαθητές μας για την ιστορία του σπηλαίου Φράγχθι και τις συλλογικές προσπάθειες που έχουν συντελεστεί για ανάδειξη του ως ένα από τα κορυφαία αρχαιολογικά μνημεία του τόπου μας.

Η διαδρομή από την παραλία του Λαμπαγιαννα της κοινότητας των Φούρνων προς το σπήλαιο Φράγχθι μας άφησε τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις ,η ομορφιά του τοπίου καταπληκτική, η αίσθηση της διαφορετικότητας του χώρου και του χρόνου μας δημιούργησαν πολλαπλά έντονα συναισθήματα.

Ευχαριστώ τη συνάδελφο, καθηγήτρια μαθηματικών κ Λουίζα Κούτρα που ήρθε από το Ναύπλιο για να συνοδεύσει μαζί μου τους ενηλίκους μαθητές μας, στην τελευταία εκπαιδευτική μας δράση και φυσικά να γνωρίσει το σπήλαιο Φράγχθι για το οποίο είχε ακούσει για χρόνια πάρα πολλά .

Οι μαθητές μας έμειναν ενθουσιασμένοι με αυτόν τον περίπατο,και δώσαμε ραντεβού την άλλη Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 στο φιλόξενο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου,στις 7.30 μμ να διοργανώσουμε όλοι μαζί την Γιορτή της λήξεως των μαθημάτων,να παραδοθούν τα απολυτήρια και οι αξιολογήσεις της φετινής χρονιάς,να διοργανωθεί μια γιορτή ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας του σχολείου μας ,με την νέα σχολική χρονιά.

Τάσος Λάμπρου

Καθηγητής κοινωνικής εκπαίδευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σημαντική Μέρα για το Κρανίδι, την Νεολαία, τον Αθλητισμό!!!

AGGELOS DRITSAS

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων το «Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αναπλιού»

AGGELOS DRITSAS

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου στο Λαογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο Κρανίδι επισκέφτηκε ο Τάσος Λάμπρου

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός: Τη Δευτέρα το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για την εκτίμηση των ζημιών από τη σημερινή χαλαζόπτωση στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Δημιουργείται Βάση Ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη εχθές στα πλαίσια του Πόρτο Χελιωτικου καρναβαλιού ο Χρώματοπολεμος

AGGELOS DRITSAS

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλο το κόσμο με υγεία!

AGGELOS DRITSAS

Το έθιμο των Λαζαράκων

AGGELOS DRITSAS

 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΑΔΩΝΙΣ”.

AGGELOS DRITSAS

Με ιδιαίτερη χαρά βρεθήκαμε στα Ανθεστήρια 2025,

AGGELOS DRITSAS