ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Χιλιάδες κόσμος αναμένεται να επισκεφθεί την Ερμιονίδα για τις ημέρες του Πάσχα και εμείς περιμένουμε να τους φιλοξενήσουμε και να τους δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με σκοπό αυτός ο τόπος να γίνει ο αγαπημένος τους προορισμός.

Εμείς από την πλευρά μας, παρά τις αντιξοότητες, φροντίσαμε, με κάθε μέσο, να καθαρίσουμε, να βάψουμε και να στολίσουμε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

Είμαστε έτοιμοι να τους μεταλαμπαδεύσουμε την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα, ώστε οι φιλοξενούμενοι μας να απολαύσουν τις Άγιες αυτές μέρες με κατάνυξη.

Στο Πορτοχέλι ,εδώ και αρκετές ημέρες, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς τόσο για να εξασφαλίσουμε την όμορφη εικόνα του, όσο και για να οργανώσουμε τις Πασχαλινές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα ” Το κάψιμο του Ιούδα” , το βράδυ της Κυριακής, μια εκδήλωση που κάθε χρόνο προσπαθούμε να την αποδώσουμε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο αλλά συνάμα να επικοινωνήσουμε το θρησκευτικό κομμάτι της Προδοσίας του Μαθητή του Χριστού.

Καλώς ορίσατε στον τόπο μας!

#angelikiloumi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΣ BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Μανιάτης από το Άργος: ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ο Απολλώνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων ομορφαίνει το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία των κατοίκων της περιοχής.

AGGELOS DRITSAS

Athens Pride 2024: Γεμίζει χρώματα η Αθήνα στην παρέλαση υπερηφάνειας…

AGGELOS DRITSAS

Σφοδρή αντιπαράθεση Βορίδη- Φάμελλου για τα Τέμπη

AGGELOS DRITSAS

60.000 ραντεβού για την έκδοση νέας ταυτότητας έχουν κλειστεί έως σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν ξεναγήσεις σχολείων στο Ιστορικό Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Βουλγαρία: 8 Έλληνες τραυματίες σε τροχαίο τουριστικού λεωφορείου με τούρκικο φορτηγό

AGGELOS DRITSAS

Ηλικιωμένος βιντεοσκοπούσε ανήλικη μέσα σε λεωφορείο

AGGELOS DRITSAS

Προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους στον Κορινθιακό – Σώοι οι 2 πιλότοι

AGGELOS DRITSAS