– www.Dritsas.gr

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία της 1ης διαβούλευσης για Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) του Δήμου Άργους – Μυκηνών που αποτελεί το κύριο εργαλείο σχεδιασμού με το οποίο καθαρίζονται οι χρήσεις γης, οι όροι δόμησης και οι περιοχές προς πολεοδόμηση. 

Παράλληλα το ΤΠΣ αφορά συνιστώσες όπως η χωροθέτηση μεγάλων επενδύσεων, οριοθέτηση οικισμών καθώς και το τοπικό σχέδιο διαχείρισης καταστροφών και κινδύνων.

Στη διαβούλευση καταγράφηκαν οι απόψεις τόσο του Δήμου Άργους – Μυκηνών όσο και φορέων της περιοχής, όπως το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους αλλά και αρκετών πολιτών. 

Ειδικότερα, οι συζητήσεις προτάθηκαν και οργανώθηκαν από τον σύμβουλο του Δημάρχου κ. Σταύρο Παπανικολάου, μετά από συνεννόηση με τον ίδιο, μιας και ο κοινός σκοπός ήταν να εξασφαλιστεί ο δημοκρατικός χαρακτήρας των διαδικασιών κατάρτισης του ΤΠΣ και να καταγραφούν οι κοινωνικές προσδοκίες και απαιτήσεις.

Το παρόν στην διαβούλευση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές του νομού Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ) και Ανδρέας Πουλάς (ΠΑΣΟΚ), Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εμπλεκόμενων φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι αγρότες αποφάσισαν: Κεντρικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με τα τρακτέρ

AGGELOS DRITSAS

Πρωτάθλημα ΕΠΣ Αργολίδας: Αποτελέσματα

AGGELOS DRITSAS

Παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος τα εγκαίνια της Π.Υ. Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Εκτροπή και ανατροπή φορτηγού στην Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού 

AGGELOS DRITSAS

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Αργολίδας το 2024

AGGELOS DRITSAS

Το Καρναβάλι στο Δρέπανο Ναυπλίου με το σύνθημα “Χάινταρ …ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Συνεδριάζει στις 31 Μαΐου με 6 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ :Στην ΠΕ Αργολίδας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών “ΚΙΑΝΑ”

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

AGGELOS DRITSAS

Αθηνών – Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 – Μεγάλες καθυστερήσεις – Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Ο Φώτης Δαμούλος, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, επανεκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο

AGGELOS DRITSAS