ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία της 1ης διαβούλευσης για Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) του Δήμου Άργους – Μυκηνών που αποτελεί το κύριο εργαλείο σχεδιασμού με το οποίο καθαρίζονται οι χρήσεις γης, οι όροι δόμησης και οι περιοχές προς πολεοδόμηση. 

Παράλληλα το ΤΠΣ αφορά συνιστώσες όπως η χωροθέτηση μεγάλων επενδύσεων, οριοθέτηση οικισμών καθώς και το τοπικό σχέδιο διαχείρισης καταστροφών και κινδύνων.

Στη διαβούλευση καταγράφηκαν οι απόψεις τόσο του Δήμου Άργους – Μυκηνών όσο και φορέων της περιοχής, όπως το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους αλλά και αρκετών πολιτών. 

Ειδικότερα, οι συζητήσεις προτάθηκαν και οργανώθηκαν από τον σύμβουλο του Δημάρχου κ. Σταύρο Παπανικολάου, μετά από συνεννόηση με τον ίδιο, μιας και ο κοινός σκοπός ήταν να εξασφαλιστεί ο δημοκρατικός χαρακτήρας των διαδικασιών κατάρτισης του ΤΠΣ και να καταγραφούν οι κοινωνικές προσδοκίες και απαιτήσεις.

Το παρόν στην διαβούλευση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές του νομού Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ) και Ανδρέας Πουλάς (ΠΑΣΟΚ), Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εμπλεκόμενων φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Φοβήθηκαν μετά τη γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων και τηλεφωνούν στην ΕΛ.ΑΣ. για να καταγγείλουν

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα | Δημοσιονομικοί Έλεγχοι LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, αποτίοντας φόρο τιμής στους ήρωες του 1821.

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλο τον Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμύρας

AGGELOS DRITSAS

Αφιέρωμα : Εκδήλωση Τιμής & Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα Κωνσταντίνο Μπροδήμα BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Σε 20 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

AGGELOS DRITSAS

Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών : H απαιτούμενη έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου για το προϋπολογισμό του 2024.

AGGELOS DRITSAS

Τελετή λήξης μαθημάτων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση για υποβολή ταινιών και σεναρίων στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Την πίτα του έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS