ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου (18:00 – 19:30) ετοιμαστείτε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με πανηγυρική διάθεση, πολλά ντεσιμπέλ και χιούμορ στους δρόμους του Άργους, από την πολυμελή ορχήστρα χάλκινων πνευστών και κρουστών “ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ”.

Η Αγία Φανφάρα αποτελείται από μια ομάδα μουσικών και φίλων με διαφορετικές αισθητικές αφετηρίες, αλλά κοινή αγάπη για τη μουσική.

Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει παραδοσιακούς σκοπούς και σύγχρονα τραγούδια από την Ελλάδα, την ευρύτερη Βαλκανική Χερσόνησο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Η Αγία Φανφάρα μπορεί να περιφέρεται από τους δρόμους σε συναυλίες και φεστιβάλ και από παραδοσιακά πανηγύρια σε εκδηλώσεις όλων των ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια μοιάζει να βρίσκεται σε μια κατάσταση μόνιμης περιοδείας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, σκορπίζοντας άφθονες εκρήξεις διονυσιασμού και έχει μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίες ορχήστρες του χώρου.

Με σήμα κατατεθέν τη ζωντάνια, το χιούμορ και τον ενθουσιασμό, οι εμφανίσεις της Αγίας Φανφάρας χαρακτηρίζονται από πανηγυρική διάθεση, πολλά ντεσιμπέλ και τρελό κέφι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αύξηση σοκ στις κλήσεις για παιδιά σε κίνδυνο το 2023!

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2025

AGGELOS DRITSAS

Νέοι χώροι στάθμευσης στο Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη Παρασκευή στο Άργος.

AGGELOS DRITSAS

Δήμοι: Τι αλλάζει στις προσλήψεις έκτακτου προσωπικού ορισμένου χρόνου

AGGELOS DRITSAS

ΕΠΣΑ: Κληρώσεις του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 Κατηγορίας

AGGELOS DRITSAS

Άνοδος της θερμοκρασίας – Αρχίζει ο καύσωνας

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΖΑΡΙΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ

AGGELOS DRITSAS

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ: Οργανώνεται στην Αργολίδα το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός ο οδηγός ΙΧ το οποίο έπεσε στο κανάλι του Αναβάλου στο Κεφαλάρι Άργους

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στο Άργος – Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα αναβολικών

AGGELOS DRITSAS