ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου (18:00 – 19:30) ετοιμαστείτε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με πανηγυρική διάθεση, πολλά ντεσιμπέλ και χιούμορ στους δρόμους του Άργους, από την πολυμελή ορχήστρα χάλκινων πνευστών και κρουστών “ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ”.

Η Αγία Φανφάρα αποτελείται από μια ομάδα μουσικών και φίλων με διαφορετικές αισθητικές αφετηρίες, αλλά κοινή αγάπη για τη μουσική.

Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει παραδοσιακούς σκοπούς και σύγχρονα τραγούδια από την Ελλάδα, την ευρύτερη Βαλκανική Χερσόνησο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Η Αγία Φανφάρα μπορεί να περιφέρεται από τους δρόμους σε συναυλίες και φεστιβάλ και από παραδοσιακά πανηγύρια σε εκδηλώσεις όλων των ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια μοιάζει να βρίσκεται σε μια κατάσταση μόνιμης περιοδείας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, σκορπίζοντας άφθονες εκρήξεις διονυσιασμού και έχει μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίες ορχήστρες του χώρου.

Με σήμα κατατεθέν τη ζωντάνια, το χιούμορ και τον ενθουσιασμό, οι εμφανίσεις της Αγίας Φανφάρας χαρακτηρίζονται από πανηγυρική διάθεση, πολλά ντεσιμπέλ και τρελό κέφι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα, τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος: Μετάβαση στην Αθήνα και συνάντηση με την κυρία Ράνια Νταλλη

AGGELOS DRITSAS

Καράπαυλος : Ανοίγει θέμα για τον τουρισμό ο Δήμος Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΚΡΙΒΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μπάνιο από… χρυσό στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής: “Ζεματάει” η τιμή της ξαπλώστρας – Τρεις φορές πάνω οι τιμές τα Σαββατοκύριακα…

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Οραματιζόμαστε έναν περιφερειακό μετασχηματισμό, όχι «πολυδύναμο», αλλά πολυμήχανο

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Απολλώνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων πραγματοποίησε τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής

AGGELOS DRITSAS

Κορονοϊός / Τεράστια αύξηση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία – Οι συστάσεις του ΕΟΔΥ

AGGELOS DRITSAS

Συνδιάσκεψη Στελεχών της ΝΔ Πελοποννήσου : Γιάννης Γεωργόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους Λάιζα

AGGELOS DRITSAS

Ποια αυτοκίνητα δεν θα μπαίνουν στα πλοία

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ”Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα” την Παρασκεύη 22 Σεπτεμβρίου

AGGELOS DRITSAS