ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

60.000 ραντεβού για την έκδοση νέας ταυτότητας έχουν κλειστεί έως σήμερα

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία έκδοσης νέων ταυτοτήτων κατά την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής της και στα 367 σημεία ανά την επικράτεια. Σε αυτά τα σημεία λειτουργούν 429 θέσεις εξυπηρέτησης πολιτών που μπορούν να φέρουν εις πέρας περίπου 50.000 αιτήσεις ανά μήνα.

Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 98.241 ραντεβού έως τις 30.11.2023, εκ των οποίων έχουν δεσμευτεί περίπου 60.000 (61%), ενώ απομένουν προς χρήση για τους πολίτες περίπου 38.000 διαθέσιμα ραντεβού.

Έχει ήδη παρατηρηθεί ότι σε αστικές περιοχές (Αττική – Θεσσαλονίκη), καθώς και στα Τ.Α. των πρωτευουσών των Νομών τα διαθέσιμα ραντεβού έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Κατόπιν τούτου, από αύριο η ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με την ΓΓΠΣ θα εκκινήσει τη διάθεση ραντεβού και για τον μήνα Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, δηλαδή ακόμα 49.335 ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ., παράλληλα, εξυπηρετεί αντίστοιχο αριθμό εκτάκτων ραντεβού για ειδικούς λόγους (απώλεια ή κλοπή) καθώς και ευάλωτους πολίτες ή πολίτες με αδυναμία μετακίνησης μέσω των 60 κινητών κλιμακίων.

Τις αμέσως επόμενες μέρες, η ΕΛ.ΑΣ θα προβεί σε διπλασιασμό των διαθέσιμων ραντεβού για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, λόγω της αυξημένης ζήτησης των πολιτών. Για την εν λόγω αύξηση θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διαδικασία βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση με στόχο να μπορεί να εξυπηρετείται όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός πολιτών. Η διαθεσιμότητα ραντεβού αλλά και θέσεων εξυπηρέτησης ανά την Επικράτεια θα μεταβάλλεται ανάλογα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το σχέδιο του σεΐχη Ταχνούν για την επένδυση των 200 εκατ. στο Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS

Το πρώτο φαρμακείο του ελληνικού κράτους γίνεται μουσείο

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ : Έφυγε από τη ζωή ο Χρηστος Βασιλειου  (Tsitsos)

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε όχημα στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

“Ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως του Σκώτου στρατηγού Τόμας Γκόρντον”

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός : Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Σπήλιου Βασιλείου.

AGGELOS DRITSAS

Παραδοσιακό γλέντι στο Κεφαλάρι Άργους

AGGELOS DRITSAS

Πορτοχελιώτικο Καρναβάλι 2024 :Μαρία Πήλουρη- Γιάννης Γεωργόπουλος ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το σκυλί χάθηκε από τις Μυκήνες Αργολίδας στα τέλη Γεναρη…30 με 31

AGGELOS DRITSAS

Aντιολισθητικές αλυσίδες: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο – Πώς θα το αποφύγετε

AGGELOS DRITSAS

iPhone SE 4: Concept render βίντεο αποκαλύπτει Action Button και 48MP κάμερα

AGGELOS DRITSAS

Θέσεις εργασίας για συσκευαστές συσκευάστριες στην εταιρία Ι.ΠΑΝΑΓΗΣ-Β.ΣΙΑΤΕΡΛΗΣ Ο.Ε. “MIDEA FRUIT”

AGGELOS DRITSAS