www.AggelosDritsas.gr

«Τεχνικό τιμ και παίχτες συνεχίζουν το “χτίσιμο” της νέας ομάδας της ΑΕ Ερμιονίδας με καθημερινές – κάποιες ημέρες και διπλές – προπονήσεις, και στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογός μας προγραμμάτισε το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την Κυριακή (27/08), στο γήπεδο της Ερμιόνης, στις 17:30, απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας.

Η προετοιμασία του συλλόγου μας συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς και ο Μιχάλης Καβαλιέρης θα έχει την ευκαιρία να δει στο συγκεκριμένο “τεστ” σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες, αντιμετωπίζοντας έναν δυνατό αντίπαλο, εν όψει της σέντρας του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο 57χρονος προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν σιγά, σιγά, σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι η Κορωνίδα Κοιλάδας έχει ξεκινήσει, επίσης, την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Αργολίδας. Πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πήρε μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Μπατάκος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2026

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος: Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες!

AGGELOS DRITSAS

Γιώργος Φραγκιουδάκης: Αξιοποίηση Καραθώνας, μια άποψη με λογισμό και μ’ όνειρο…

AGGELOS DRITSAS

Που θα γίνονται rapid test στην Αργολίδα από 8 έως και 12 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Δενδροφύτευση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, με τη συμμετοχή πολλών μικρών μαθητών και μαθητριών.

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου Θοδωρής Καζάς

AGGELOS DRITSAS

Η Γιορτή λήξης των Μαθημάτων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι.

AGGELOS DRITSAS

Ομόφωνο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας για τη διατήρηση του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος

AGGELOS DRITSAS

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ.

AGGELOS DRITSAS

Ιερέας Ελευθέριος Μίχος

AGGELOS DRITSAS

Τα πρώτα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Με τον Πέτρο Τατούλη και το Σχέδιο της Νέας Πελοποννήσου αξιοποιούμε στοχευμένα τα ανταποδοτικά οφέλη

AGGELOS DRITSAS