ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Acer ανακοίνωσε το νέο high end compact gaming PC Predator Orion X

Μια νέα ναυαρχίδα ετοιμάζει η Acer, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο high end compact gaming PC Predator Orion X. Το Predator Orion X αποτελεί τον διάδοχο του Acer Predator Orion 7000, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις με μικρή αισθητική. Το νέο μοντέλο της εταιρείας διαθετει 13ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i9-13900KS με υδροθήκη και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4090.

Ο επεξεργαστής προσφέρει 24 πυρήνες, με 32 threads και την πρόσφατη υβριδική αρχιτεκτονική της Intel, έχοντας απόδοση στα 6Ghz. Παράλληλα, το Predator Orion X θα περιλαμβάνει 32GB DDR5 RAM, με ταχύτητα 5600 MT/s, δύο M.2 SSDs χωρητικότητας 1TB ο κάθε ένας, καθώς και θύρες για επέκταση NVMe M.2 SSD για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Το μεγάλο χαρτί του Orion X είναι ο μικρός σχεδιασμός του, που χωράει όλα τα διαθέσιμα κομμάτια του υπολογιστή επιτρέποντας στους κατόχους να αναβαθμίσουν με ευκολία το μηχάνημα. Όλη η κατασκευή ζυγίζει εννέα κιλά και διαθετει αποσπώμενο μαγνητικό κάλυμμα στην μπροστινή όψη.

Στην συνδεσμολογία του, το Orion X διαθετει θύρες USB 3.2 Gen1 Type-C, Gen1 Type-A, θύρα μικροφώνου και audio jack στην μπροστινή όψη και στην πλαϊνή θύρες USB 3.2 Gen 2×2 USB-C, 3x USB 3.2 Gen2 Type-A1 και θύρα δικτύου ethernet RJ45. Η Acer θα κυκλοφορήσει το Predator Orion X σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2023, στα €2.499.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Θεοδώρου Ανδρέας από τους Φούρνους υποψήφιος με τον Γιάννη Μαργέτα

AGGELOS DRITSAS

Τ.Χρόνης: Η Τραχεια, το Κολιακι και οι μικρότεροι οικισμοί ήταν πάντοτε ένα κύτταρο επιχειρηματικότητας και πρωτογενούς παραγωγής

AGGELOS DRITSAS

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στα Φίχτια Αργολίδας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

Μία ευχή που θα ομορφύνει τον κόσμο.

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Συνελήφθη 42χρονος στο Άργος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται νέα παράταση στη διασύνδεση ταμειακών με POS;

AGGELOS DRITSAS

Γονείς και σχολείο εν δράσει στο Ναύπλιο: Aνοιχτές συζητήσεις για γονείς και κηδεμόνες

AGGELOS DRITSAS

Εκπρόσωποι του Δήμου Ναυπλίου στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής

AGGELOS DRITSAS

Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ν.Δ : Παύλος Μαρινάκης – Συνέντευξη Τύπου στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

 Γιάννης Γεωργόπουλος:Παρευρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κρανιδίου και της Χορευτικής Ομάδας .

AGGELOS DRITSAS

Βρεττάκεια 2024 στο Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS