ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεσης Ζωγραφικής της Ανθούλας Λαζαρίδου -Δουρούκου στο Πνευματικό Κέντρο Ερμιόνης

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 04/08 τα εγκαίνια της αναδρομικής Έκθεσης Ζωγραφικής της Ανθούλας Λαζαρίδου -Δουρούκου στο Πνευματικό Κέντρο Ερμιόνης (Συγγρού).

Η Ανθούλα γεννήθηκε, μεγάλωσε και εμπνεύστηκε από την Ερμιόνη.

Το σημαντικό ζωγραφικό της έργο σηματοδοτεί την πολιτιστική κληρονομιά μας και αποτελεί ένα πολύχρωμο τεκμήριο μνήμης για τις νεότερες γενιές του Τόπου μας.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Δ.Κ. Ερμιόνης, στην Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του ΙΛΜΕ για τη διοργάνωση της Έκθεσης.

Ευχαριστούμε θερμά την εξαίρετη επιστήμονα & καθηγήτρια Ιστορίας Τέχνης του ΕΚΠΑ, Διοτίμα Λιαντίνη για την εικαστική παρουσίαση των έργων τέχνης της Ανθούλας, καθώς και την οικογένεια της Ανθούλας.

Σύντομα θα γίνει πρόταση στο Συμβουλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας την ονοματοδοσία μιας δημοτικής οδού προς τιμήν και δόξα της αείμνηστης Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου.

Εύχομαι σε όλους τους επισκέπτες να απολαύσουν την Έκθεση και να ταξιδέψουν στη θέα των όμορφων εικόνων που αναδεικνύουν τον ερμιονίτικο κόσμο μέσα στον χρόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Απαιτείται άμεση αποκατάσταση του οδικού Επαρχιακού δικτύου Κρανιδίου -Πορτοχελιου, υπάρχει κίνδυνος Ατυχημάτων.

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια του ναού του Αγίου Παϊσίου στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Κοινότητας Φούρνων

AGGELOS DRITSAS

Οι δεκατεσσερες εθελοντές, εθελόντριες, φίλες, φίλοι , και μελη του ΠΕΡΠΟΣΕ

AGGELOS DRITSAS

Θεατρικό Εργαστήρι αγιούτο: Παρουσίαση 2 θεατρικών έργων στο Τριανόν

AGGELOS DRITSAS

Η 14η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

AGGELOS DRITSAS

Εορτασμός του Αγίου Αρτεμίου στη Δαλαμανάρα Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών Κινηματογραφική προβολή της ταινίας “Αστερίξ”.

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ¨ Είμαστε πίσω το κεντρικό κράτος δεν δίνει τα κατάλληλα κονδύλια ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού το Δημαρχείο Ερμιονίδας φωταγωγήθηκε μωβ.

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα με θέμα «Παρόν και μέλλον Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου 

AGGELOS DRITSAS